Farmerama játék (beszélgetés)
Pedig ha tudnád milyen izgalmas dolog...:)
Kicsit meg is bántam, hogy ennyit elcsesztem.
mert semmi különbséget nem veszek észre a mostani, és amikor 12%-on voltak a kupáim.
Nekem 1.
De nem fogok bedobálni 4 milláért 1 rohadt százalék miatt...
Köszi, akkor nem rakom ki a fáimat, össz van vagy 600 fám kb.
Maradok a mostani felállásnál.
Akkor végre rájöttem, hogy min múlik, hogy mennyi ajándékot kapsz:
A puszta véletlenen!
:DDD
Bocs a sok hibáért,de félig már alszom.
Jó éjt mindenkinek.
Párom szédültjén szinte csak fák vannak, meg 4 terményes állat, a fák xl-esek és 3 db ajándékkal van többje mint nekem. Ja és ő 74-es én pedig 71-es.
Tegnap nekem volt több ajándékom, ma meg neki. Nem tudok rájönni, hogy hogy van ez.
Az én két farmom majdnem tök egyforma, annyi a külödnbés, hogy az egyik prémium a másik pedig nem, ajándék ügyileg pedig a prémiumon 2-vel több van. Tegnap még a másikon volt több,de kb 10-el.
de egyszer fel fog menni az ára..
én a mezőgazdasági kupába pakolom a termést, még hiányzik 2 szint
Nem rossz ötlet, csak az áfonya is olyan olcsó...
És így is van kb. 7000 db belőle...
De meggondolom.
Meg asszem rendelek FA-t, mert nem akar sehogysem jönni az a nyamvadt méhkirálynő, csak 1 árválkodik a pajtában hetek óta. Bökök egy XL-es barkácsot.
:D
Köszi! :)
Azon filózok, hogy ha csak fák lennének kirakva a farmra, hogy akkor mennyi ajándékot ad...Mert az darabra sokkal több mint bármi.
Dávidnak kéne nyilatkoznia ebben az ügyben.
Van egy olyan gyanúm, hogy sokkal többet..
Köszi a részletezést!:)
Drukkolok, hogy ne akkor próbálkozzon a törpeember..:)
Én most kiszámoltam, hogy naponta 86 db ajándékot kellene bedobni ahhoz, hogy mind a 10 feladatott teljesítse valaki. (összesen 1800 ajándék kell és van rá 21 napunk)
Ha így haladok nekem nem fog összejönni, olyan napi 60 db ajándék van jelenleg és egész nap ültetek olyan 4 órás termékeket, éjjelre pedig rózsát.
Van, hogy két farmon tök ugyan azt ültetem az egyiken több fám és állatom van mégis ott kapok kevesebb ajit, nem tudom, hogy mitől van az, aztán ez persze a köv. aratáskor megfordul és a nap végére ott lesz több ajim ami magasabb szinten van (71 és 69 a két farmom).
Remélem tényleg lesz egy olyan nap, mint annó a focisnál volt, hogy dupla ajándék nap és akkor a 9. még megcsinálható, de a 10. csak pénzért szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?