Farmerama játék (beszélgetés)
Kedves Farmertársak!
Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!!!
Szia!
Bejelöltelek szomszédnak, csak elfelejtettem üzit Írni. Tehát, szeretném ha felvennél szomszédnak.Köszönöm.
szomszedot keresek
63 szint es meg 2000Tp es 64es leszek
shyputiny
szomszedot keresek
van egy szabad helyem
shyputiny
Ezt az emailt kaptam!!
!
Boldog karácsonyt!
Az összes állatod (a bőregértől az elefántig) és az asszisztensek (Benő, Valter, Radó, Kató, Sanyó, na meg a pénztáros maki) nevében is boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!
Neked is köszönhetjük, hogy a ZooMumba ekkora siker lett! Hálából szeretnénk meglepni egy remek karácsonyi ajándékkal:
24 órán keresztül minden asszisztenst ingyen alkalmazhatsz!
Az ajándékot dec. 24. és 26. között ezzel a bónuszkóddal aktiválhatod: WinterPresent
Én a karácsonyfáig jutottam! Több már nem lesz meg! :-(
Kicsit sajnálom,de nincs mit tenni!
Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok!
Csak írom, hátha olvassák, akiket érdekel, az ajándék kód mindig éjfélig érvényes.
Vagyis 23.59-ig.
Más, akin a piacon akar, vesz búzát, nézze meg mennyiért vesz, hisz a gazda boltba
SALÁTA:1
BÚZA:2
RÉPA:3
SZÉNA:4 CSENGŐ PENGŐBEN VAN!!!!
Míg a piacon minden drágább, és ha nem akarsz vele kínlódni, akkor ott kell meg venni!!!!
EZT A MIKULÁSOS FELADAT MIATT ÍRTAM KI!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?