Farmerama játék (beszélgetés)
Jó reggelt kívánok! Boldog karácsony első napját.
Minden névnaposnak boldog névnapot kívánok.
Áldott Békés Karácsonyt Kívánok minden gazdának!!
kakaóscsiga5 szomszédokat keres!!! szint:21, nagyon szorgos gazda :)))
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!:)
65. szintű fowley vár egy szomszédot aki barkácscuccot is küld, ha küldenek neki,és persze nem lesz sose inaktiv...:D
Boldog karácsonyt!
Sziasztok Gazdák,
ez az év is lassan a végéhez ér, az esztendő legszebb időszaka előtt állunk mindannyian, ma este, holnap és holnapután a szeretet ünnepét ünnepeljük.
Ezen alkalomból szeretnék Mindannyiótoknak békés, boldog, szeretetben teljes karácsonyt kívánni a magam, a magyar Farmerama moderátori és adminisztrátori csapat nevében, valamint az egész Bigpoint GmbH nevében!
Továbbá köszönetet szeretnék mondani mindannyiótoknak a hűségetekért, köszönöm, hogy Bennünket választottatok és hogy az olykor fellépő nehézségek ellenére is kitartotok mellettünk, a játék és az egész Farmerama közössége mellett.
Nagyon örülnénk annak, állítom ezt a magam, a csapat és a Bigpoint GmbH nevében, ha ez így maradna, ha jövőre, azaz 2011-ben is -részben- együtt ünnepelhetnénk a karácsonyt, ha sok-sok közös pillanatot élhetnénk még meg együtt.
Még egyszer boldog, békés karácsonyt kívánok, minden jót Nektek, játékostársaitoknak, családtagjaitoknak, barátaitoknak! Szép estét és további jó szórakozást kívánok a Farmerama-hoz!
Sziasztok, csendes szemlelo vagyok a forumon.
Mindenkinek csodalatos, meghitt, bekes karacsonyi unnepeket kivanok!
Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Remélem a télapó mindenkit megajándékoz legalább egy rénszarvasistállóval. :)
Sziasztok Gazdák! Kívánok Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket minden gazdának.
Szomszédot keresek -tomi0603- gazdára.
Békés karácsonyt minden farmernak!
Szomszédot keresek: Peugeot70 56 szint,
kiskatus96 55 szint.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?