Farmerama játék (beszélgetés)
Mindjárt megőrülök! Találtam egy farmert, akinek mindjárt 2 szarvasa is van... de honnan?!
Link: [link]
ezt minden héten megkérdezi valaki aki iwiw-es:)
már igazán csinálhatnának vele valamit, ha egyszer nyujtanak egy szolgáltatást, h akkor az működjön is
Sziasztok!
Én sem vettem pénzért ajándékot, nem is akartam és már nem is érdekel, egyszerűen képtelenség volt megcsinálni és kész, nem rajtunk múlott. Max. a szörfös Miki sikerülhetett volna önerőből, de az sem fog, mert nem értem rá én sem mindig farmozni. Már a szilveszterit várom, arra hangolom magam, a BP-ről viszont megvan a véleményem ismételten, mert a karácsonyival nagyon sok embert sikerült csalódottá tenniük, ők biztos így képzelik a "Boldog Karácsonyt", evvan sajnos. .
Sziasztok!
Végre itthon, a lány is alszik, s tudok fórumozni. Nem fogjátok elhinni, de az ünnepek alatt alig tudtam a farmhoz hozzájutni, így felkészülve ehhez a leghosszabb érési idejűekkel foglalkoztam csak. Tegnap, mikor kb. kétszer voltam fenn, akkor összesen 60-70 dobozkát kaptam. Ma meg eddig összesen az egész napos fennlétem ideje alatt is csak 24-nél tartok :( Így még a kis boldog hódgyerkőc sem lesz meg.:(((( Kellene még 100 aji. Sikerült egyáltalán valakinek eljutni a végéig?
Gondolom összeismerkedik majd a pajtában a makkal... :) Dobd be, legalább kapsz érte némi TP-t.
Tegnap felvetettem a hivatalos fórumon, hogy karácsony alkalmából legalább azt a "nyereményt" adják oda, ami el van kezdve és pl. 50%-ban teljesítve van. Ez egy szép gesztus lenne a fejlesztőktől, ha már nem volt duplázós nap...
több mint 100 doboz hiányzik a karifához :(((((
fene bánja! Én is veszek datolyát :DDDDDDDDDDD
Mi van, ha enm dobálom be a dobozt??? Porosodik a pajtában, mint a makk?
2 Barátot keresek!
54. szinten vagyok!!!!
Angika24
Puszi!
Pipike68 vagyok, 67-es szintü, egy szomszédot keresek.
Irjatok és jelöljetek.
Háááát igen, a fene vigye el.... :)
Olvastam a hivatalos fórumon is mindenki hosszabbítást "követel", na de valljuk be, erre vajmi kevés esély van.
Sziasztok!
-Csicsy- néven kettő szomszédot keresek, 30-as szintű vagyok.
sziasztok!
nagyon szorgos gazdákat keresek a két farmomra!
egyik 66 szintű a neve Lius379 1 gazdát
a másik 30 szintű és a neve cukikodi 5 gazdát
nagyon szépen köszönöm előre is! =)
Oh szörfös miki... én a befagyott tó 3. részére is csak nézek... na jó későn kezdtem a játékot.
Ha valakinek lenne felesleges ajándéka, Banita76 szívesen fogad barkácskészleteket.
Éjfélre kb. 50db ajándék fog hiányozni a szörfös mikihez. :( Ha egy nappal kitolnák, vagy dupláznának ma, talán még meglehetne.
Jelenleg 8. szint - 216 ajándék.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?