Farmerama játék (beszélgetés)
Csak a táp iránti rajongásunk okát fedtem fel Regike előtt :)))
A rajongásunk másik tárgya Dávid, de ezt nem szabad hangoztatni, félő hogy zavarba jön és akkor mehetünk vissza a balettbe ugrálni, vagy répázni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
83 óra, 19 perc, és betörök a kacsatáp-piacra :D
annyit tudok felajánlani, h nem egy időben rakom fel veletek :D nem akarok más bizniszébe rontani XD
A miértet is elmeséljem? Hogy miért pusztulnának ki?
Ha megkevertem a tyúk tápot, a bizniszbe belerondított valaki! Grrr Na, akkor a kacsa tápra térek át, üzletszerűleg tevékenykedve :) Csak szólok előre ;)
azta :D
a pulyka különleges állat, nagyon tetszetős. főképp a bakpulyka XD és milyen szépen fityeg a "taknyuk" :D már az esztétikai értéke végett is megéri tenyészteni, a tápba fektetni pedig velejáró kötelesség, így mindenki jól jár :D
Semmi küli, csak annak idején megfogadva duplanulla ügynök jó tanácsát, belefogtam, és azóta megszállottan termelem....:))
Kösz, az infót!:))
de ha meglátlak a nyúl piacon, 10 esével rakok ki ezer pulyka tápot 9ért :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem értem miért pont pulyka? Van valami különleges ok? Meséljek izgit a pulykákról? Ha hirtelen eltűnne az ember, a mai pulyka fajták 87% kipusztulna :D
hát, én ódzkodom a tápos biznisztől, pláne a pulykától XD nem is tudom, mi éri meg benne :D
aláásni a hiteledet? na ezt nem tudom értelmezni, bocsesz :D
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?