Farmerama játék (beszélgetés)
Én már a szigeten lennék,
ha tudnék játszani az iwiwwel,
ha eszembe jutna, hogy átrepüljek oda már amikor tudok játszani,
a múltkor is elgazosodott a szőlőm, meg a cukornádam, mert ráfeledkeztem... :DDD
én csak azért akarok a szigetre jutni, mert egyre több bahamás gazdaköri feladat van, és néha még jó dolgokat is kaphatsz érte, pl FA!
majd privát írd meg kérlek, hogy melyik farmra kéred az ajándékot :)
sziasztok, szorgos gazdák furkazs80 (35. szint) és pellert83 (50. szint) szomszédokat keresnek. köszike akik felvesznek.
Zsuzsi
Visszatértem.
De csak a fő farmom fogom játszani, a többit nem. Úgyhogy ha valaki szeretne van két farmom. Az egyik kicsi még de a másikon van Szarvas és barackfa is.
Szeretnék jól haladni az event -el, így az event ideje alatt tortaszeletet (vagy ami lesz) kérnék, amennyiben az elősegíti az előrehaladást. KÖSZI!
És 13 óra után érdemes elküldeni az ajándékokat, mert szerintem csak akkor indul az event, előtte "csak" barkácscuccot lehetne... gondolom.
Sziasztok!
69-es farmomra nagyon szorgos szomszédot keresek!
Farm neve: birogyula2
büszkélkedem :))) Bocsánat az OFF miatt!
Ebéd: sült pulyka comb, hordós krumplival, savanyúság, galamb leves eper levéllel, madártej csoki forgáccsal! Várom a vendégeket ;)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?