Farmerama játék (beszélgetés)
Én kaptam. :)
Minnyá te is kapsz egyet! :D
Sziasztok!
Nekem a torták legfelső szintje hiányzik. De az egyikhez már nem kell sok. Holnap meg meglesz a másik.
Jó reggelt! Megvan a bal oldali tortám teljes pompájában :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem tudom érdemes-e belekezdeni valami másba... Ha azt mondjátok, hogy nem, akkor írok a szomszédoknak, hogy nekem már ne küldjenek tortát.
én már min. egy hete nem kaptam tőle.. majd tudasd, h hogyan döntöttél, ha semmi nem változna.. én sem szivesen cserélném le, mert egyik legjobb szomszédom.. ajándékokkal sem volt gond soha..nem értem mi lett vele.
szép napot, szia
Tegnap és ma már én sem küldtem és nem is kaptam. Hmmmm... még várok 1 hetet, aztán meglátom. Nem szívesen cserélném le a jól bevált szomszédaim.
Na, megyek, délután benézek. Sziasztok!
49. szintű másodfarmomra 30. szint feletti másodfarmos szomszédot keresek, mivel egyik szomszédom abbahagyta. Ajándékot jelenleg nem tudok küldeni, de nem is várok. Viszonylag aktív legyen ez a farmod is, ennyit kérek csak. Ha magadra ismertél, vegyél fel szomszédnak. Farm név: Gardo20
Délután tudlak visszaigazolni. Köszi!
sziasztok,
nem tudjátok véletenül, hogy meddig marad a piaon fent a cucc. Tudom, hogy addig míg meg nem veszik :) De ha nem megy el, akkor mikor veszne el? nem szertetném veszni hagyni.. Nem láttam erről hivatalos infót, de lehet ogy rosszul néztem.
köszi előre is a választ.
Hát engem sem naponta látogat sajna. :(
Jóéjt Neked, és a Többieknek is, lépek én is.
régebben nekem is bejött, de mostanában valahogy nem akar Fortuna kedvezni, ebben legalább is :D
elköszönök
Jó éjt!
Köszönöm!
Ez már rég kiszámoltam, hogy milyen táppal vagyok nyereséges. De külön köszönöm, hogy leírtátok, hogy mennyit termeljek a plusz jövedelemért!!!!!!!!
Szegény malmom egy mp-re sem áll le.
Nekem két farmom van.
Utálom a répát és a kukoricát. csak ezeket termelem.
Az egyiken délelőtt nyomom a répát, a másikon a kukoricát, délután pedig fordítva. Már én is hányok ezektől, de ezek a legkifizetőbbek.
(Egyébként kösz, a tápkeverős hozzászólásokért, jól hoz az is)
Szétbúzáztam az agyamat a szüreti event alatt, akkor még a répa nem fizetett ilyen jól, mint most, mert jobban megérte volna. Most kókusz is én is pl. répát termelünk ezerrel, eladjuk és ő is meg én is abból halmozzuk a készletet, ő tartalékol is csp*t én nem bírom megállni, csak költök, csak költök...
De szüreti event alatt pölö a kacsa 9 csp volt, malacka 20 csp körül, a ló 35-40, a bolondnak is megérte, méhecske is 50 alatt volt, a hal is 40 körül ficergett, jóval könyebb volt bevásárolni belőlük, a növények viszont pffff, 150%-on ment a legtöbbje, főleg a tápnövények. A gyümölcsök az elején iszonyatos árban voltak, aztán szépen lejebb csúsztak, de ami most 4-5, az is min. 20-25 volt. Sok meló ám, mire az ember kitapasztalja a dolgokat, meg vetni aratni..., hánynom kellett a búzától az event végére szó szerint.
Nekem ez volt a pontos válasz.
Köszönöm!
Tehát ezres nagyságrendekben kell felhalmoznom, hogy sikeresen befejezzek egy eventet. Ezres nagyságrendben (neked több volt ennél)
Köszönöm, ilyen válaszra vártam.
(Nekem még jócskán dolgoznom kell, hogy akár minden állatból ezer legyen. Pont ezért kérdeztem)
na mentem csajok
jó éjt.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?