Farmerama játék (beszélgetés)
ebbe bele sem gondolok
a farm miatt van laptopom és mobilnetem...nehogy unatkozzak a melóban:-)))
Ezt is megnéztem, de kizárt.
Egyszerre kezdték, együtt haladtak, egyszerre segítettem nekik (titokban), és a 11. szintnél az egyik be tudott lépni, a másik nem.
Köszönöm!
Utánanéztem az őrtoronyban, tényleg prémiumos vagyok!
(Igaz, hogy egy ideig nem volt időm a farmokra)
Kösz!
Beállíthattam, hogy a fákat automatikusan leszüreteljék. Egy ideig erre sem lesz gondom.
Tuti nem prémiumos a farm.
(Esetleg, ha nyertem a prémiumot, de arra sem emlékszem)
pilotapontot minden szintlépésnél is kapsz. az aktuális szinted kétszeresét
az uj farmod egy honapig prémiumos sztem és azért lehet 24 szomszédod
a harmadikat nem tudom.. valaki??
Sziasztok!
Megint lenne pár kérdésem. Ti már profik vagytok, én meg eddig csak termeltem, eladtam, kiszolgáltam a vevőket.
Szóval a kérdések:
Hogyan lehet pilótapontokat szerezni? Csak pörgetéssel?
Miért van az, hogy két farmom van, a régebbin csak 18 szomszédom van, az újabbon (pedig fele annyi szinten van) 24.
És az utolsó, hogy lehet, hogy a két gyerekem egyszerre kezdte a farmot. Mindkettőnek besegítettem néha. Az egyiknél már a 11. szinten megnyílt a szédült szántó, a másiknak nem. (Mindkettőnek vannak szomszédai, minden hely megtelt) Egyszerre haladnak, egy szinten vannak, az egyik ültethet a szédült szántóra, a másik nem. (Nem farmaranyért léphetett be)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?