Farmerama játék (beszélgetés)
bejelölnéd a nagy farmot?
Rudi1965
, felvennélek, mert ebbe a percbe lépett le 1 szomszéd a farmról, ajándékot küldenék ám!
jaj és még valami.. lelépett egy szomszédom
ugyanezen a néven várok valakit.. szint nem számit, ajándékot nem várok, küldeni sem tudok
a farmot nem én tettem széppé, hanem kókusz:-)) szoval őt kell dicsérni, az ő munkája.
megnyomod a billenytűzeten a print screen gombot, ami lefényképezi neked azt ami éppen a képernyőn láthato, utána megnyitod a ,,paint,, rajzoloprogramot, amit a start menu/összes program/kellékek alatt találsz. ott nyomsz Ctrl+V ami beilleszti neked oda a képet amit lefényképeztél. majd elmented a képet jpeg/jpg formátumban.
Kókusz, ha be akarnék linkelni a farmokról képet, hogy a jó égbe csináljam?Csak meg akarnám mutatni, hogy néz ki a farmon, de nem nagy képűségből, csak, hogy lássátok....
Egy kérdés még:rózsaszín kecskét mikor lehetett nyerni, aki nagyon rég játszik, hátha tudja, ez a mai nyerős kérdés!!!Ez melyik eventbe volt?
Jelöltelek. A kis farmomon már szomszédok vagyunk, az egyik nagyon pedig most lett egy inaktív szomszédom.
a kicsi nik23, amiről jelöltelek az pedig a marko0702.
Hedonistamama
Ma valami furi történt....
A legkisebb farmra belépek, gondoltam forgózok egyet.....és nem volt rajta se víz, se kaki, csak karácsonyi rén, kenguru, fa, 50 százalék....elkezd pörögni, és a manó hirtelen a megállító gombra kattintott, és tudod hol állt meg??? Az alap rénszarvas ólnál....a legkisebb farmnál!!!!!Na ennek most igazából örülök, mert a másik 2 farmnál, ami a családba van, nem tudjuk hová kitenni, mert nincs alap ól, de ez alap....
Sziasztok!
birogyula2-es 70-es szintü földemre szorgos szomszédot keresek.
Szerintem sem volt olyan rossz, mint ahogy ezt jó páran írták... talán nem szülinapihoz méltó, de azért jó volt.
Nekem is van 3 fix ajándékom (köztük Te), a maradékot igyekszem igazságosan elosztani. De ezt már táblázatban kell vezetnem.. :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?