Farmerama játék (beszélgetés)
Holnap 3-tól telihold.
Tenyésztett valaki pacikat?
Kérem, ha itt valakinek van megunt farmja, és már nem játszik vele. Akkor én azt nagyon szívesen átvenném. Becsületesen gondoznám.
Előre is köszönöm.
Leveleket, privátba várok. :)
Levego az nem jo , mert anelkul nincs elet .
De mar en is akartam javasolni , egyszeruen ne reagaljatok semmit , ellenkezo esetben nektek jol felmegy a vernyomas, o meg jot rohog rajtatok.
Tovabb kell gorgetni , nem kotelezo minden hsz-t elolvasni !
Nekem, az volna a javaslatom, hogy ne írjatok semmit, bármikor, bármit is ír, ez a VALAKI. Mert azt sem tudom, nő, vagy férfi?
Szétforgácsolja a mi kis oldalunkat, semmi folyamatosság nem található, lassan, örömünk sem abban, ha feljövünk ide.
Az ilyenekkel, nem lehet máshogy bánni, mint levegőnek tekinteni!!!!
Higgyétek el, úgyis ezt érdemli, semmi mást.
Hát ó csak egy és ő cseszi el mert így kinek van kedve írni??
miért nem tiltják már ki annyira bosszantó, bár azt hiszem direkt azért csinálja!!
na, én már aludtam is egyet, nagyon pörög a fórum...:)
csak sok az ismétlés...:DDDD
Azt is loptad?
Szánalmas vagy!!! Már senki nem hisz itt neked! Nem tünt még fel??!!
EGY JÓBB AJÁNLAT NEKTEK!
Nekem van 1 FANTASYRAMA farmom is!
52-es szintű,képet is mutatok ha valaki kér tőlem privibe!
KÉREK ÉRTE 1 80-as körüli farmot,jó ha a farm 78-79-es is!
De legalább akkor nem ingyen adjátok!
Válaszokat privibe kérek,köszi!
Erről mi a mondanivalód? Itt még kínálgatod a farmod, amiről most azt állítod, hogy elvettek tőled. Te írtad korábban:
1694. erikaflowers 2012-09-28 08:45
Sziasztok!Szép napot!
Megunt farmot keresek!
Van nekem egy 82-es szintű farm!
Ami van rajta:
sok növény/állat/illetve termény, rénszarvastojás illetve varjútojás, sok kerge tárgy, amit csak farmarany ellenében lehet megvásárolni!
Akinek kell odaadom a farmot!!
______
Amit keresek érte:
Egy hasonló adottságú farm, 80. szint fölött. . köszönöm előre is!
KÉRÉSRE KÉPET IS MUTATOK A FARMRÓL, LEVELEKET PRIVÁTBAN VÁROM!
Válasz erre Privát üzenet
Ne foglalkozzunk vele a jövőben, ez csak egy unatkozó troll, mondjuk elég húgyagyú, jó ha megütné az IQ-ja min. a 80-at.
Kérem, ha itt valakinek van megunt farmja, és már nem játszik vele. Akkor én azt nagyon szívesen átvenném. Becsületesen gondoznám.
Előre is köszönöm.
Leveleket, privátba várok. :)
nem mondod komolyan?!
Egyébként vajon aki 808 milla értéket be tudott dobálni úgy, hogy event hátán event van, az mit használ (nem címerében)?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?