Farmerama játék (beszélgetés)
Tudom:))))))
Bár pontosan nem tudom menni csp van..... De 80.ezret tuti észre venném:))
Jaaaa ,tegnap a nagy karbi idején felregisztem egy vámpiros játékra nagy nehezen,bár egy kukkot se, értek belőle:))))már ott elakadtam hogyan is lehetek szexi vámpirnő...:DDD
Hát ja egyszet ördög ,egyszer angyal.....igy kell ezt csinalni...:)))
Ma nem dolgozol?
a devilinbed az igazi :D :D :D mármint az onnan jött,hogy felhasználó nevet kerestem a freemail-re és nem találtam semmit, ami ne lett volna foglalt és oda néztem az asztalra és egy női magazin egyik cikkének címében valami ilyesmi állt,hogy Hogy légy ördög az ágyban...vagy valami hasonló... nos innen ered :D
Az angelinbed meg jött magától :D
Áaaaa,nem nézek mindennap így ki. :D
Pont azon gondolkodtam hogy annyira jó neveid vannak:))
de édes vagy köszönöm szépen két tanyám van, amelyik szimpatikusabb:
angelinbed
devilinbed
házastársak :D :D :D elvettem saját magam,de jó biznisz volt :D a tp-t azért legalább kapom magam után :D és biztos nem vágom át a saját magam, legalábbis remélem ...
Igen köszönöm...
De van akinek küldök és nem küldi vissza, csak két naponta, nem is fogok neki többet küldeni, szívatnak csak...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?