Farmerama játék (beszélgetés)
jah...most nézem ,hogy Márta csak a jövő csütörtökre jelzi ,de szinte mindennaposak az ilyen karbantartások. már lassan nem merek időkorlátos feladatba kezdeni, mert nem tudom beprogramozni. nem leshetem egész nap hogy mikor lehet játszani és mikor nem?
Ráadásul most pont le is jár az idő ha 5 percen belül nem tudom teljesíteni....
pont benne vagyok egy időkorlátos feladatban...:-(((
most veszik egy csomó állatom mert nem tudom időn belül megcsinálni?
Üdv Farmerek!
Jövő héten csütörtökön, azaz 2011. Május 5-én egy rövid karbantartás lesz végrehajtva.
Ez várhatóan 10 percet (remélhetőleg nem többet) fog igénybe venni,
08:00 - 09:00 között. Ez idő alatt a játék nem lesz elérhető.
További jó gazdálkodást!
A Farmerama csapata
igen tudom hogy pár napig él csak a kód :( csak arra voltam kíváncsi hogy előtte hol találom meg mert akkor rendszeresebben járok majd ODA
Nem sűrűn csatangolok itt csak rendbe teszem és csókolom úgyhogy valószínű sokról le fogok csúszni :(
A szomszédok között találod a párodat is. A kukára kattintva rákérdez: kattints ide ha eleged van, hogy .... gazda a párod
katt és már el is váltál
mint szomszéd még nem törli
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki?
Hogyan tudok elválni a játékban?
Akkor valószínűleg az lehet az oka,hogy én most csinálatam meg.Eddig nem is figyeltem,és azt hittem,hogy ez valami új feladat ezért szóltam.
Bocsi!!! de hátha van még más is aki hasznát veszi.
Nekem az éttermi megrendelések, már az elintézett feladatok között van és ott nincs új feladat.
vagyis ez az első feladat volt: 200 saláta=10farmarany.
Lehetséges hogy te még nem csináltad meg, vagy újra indította a feladatsort?
és milyen nevet visel ez a feladat?
én a 65.szinten vagyok,de semmilyen új feladatot nem látok a gazdakörben...
Sziasztok Gazdák!
Hogy adja meg a 10 FA-t?
Bocsánat!
Amit írtam a 62 szintre igaz, a 30-ra nem,sajnos!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?