Farmerama játék (beszélgetés)
Anyák napi hírek a hivatalosból:
Adjisten, Farmlakók!
Ugye senki nem felejtette el közületek anyák napját?!
Jól van, rendesek vagytok. És ha van saját csemetétek, remélhetőleg ő is adott valamilyen felejthetetlen ajándékot: saját készítésű festményt, egy reggelit az ágyba, egy sütit, egy csokor virágot…
A farmon sem történik ez másképp: az állatkölykök is nagyon szeretnék felköszönteni az anyukájukat! Mivel múlt hétvégén mind nagyon elfoglaltak voltatok a saját édesanyátok ajándékával, ezért a farmokon csak most, május 7-én és 9-én kerül sor az anyák napi ünnepségre.
A segítséged nélkül persze nem készülnének el időben az ajándékokkal! Nézz be a Gazdakörbe, az „Anyu ajándéka” feladatsorozatban láthatod, hol van a leginkább szükség a segítségedre.
Ha segítesz az állatgyerekeknek a meglepetések elkészítésében, természetesen rád is szép jutalom vár, még egy matricát is szerezhetsz az albumodba, amely mindig emlékeztetni fog erre a szép napra!
Tippek a kellékekről:
- búza és tojás, kecske, birka, tehén, szamár, fán termő gyümölcsök, festőpaletta, virágok, valami a csomagoláshoz (nincs még elképzelés, talán salátalevél - de inkább a szerszámos láda jöhet szóba)
Üdv Farmerek!
Jövő héten csütörtökön, azaz 2011. Május 5-én egy rövid karbantartás lesz végrehajtva.
Ez várhatóan 10 percet (remélhetőleg nem többet) fog igénybe venni,
08:00 - 09:00 között. Ez idő alatt a játék nem lesz elérhető.
További jó gazdálkodást!
A Farmerama csapata
1. tortahozzávalók (gondolom pl. búza, tojás, stb.)
2. kölyökállatok énekelnek (nem tudom ehhez mi kéne, talán a kölyökállatok ) - bárányt, tehenet és csikót, vagy szamárcsikót említ
3. festőpaletta, mert az állatok fényképezkednek a mamával, és gyümölcsléhez a fák gyümölcsei
4. mindenféle virág
5. valami papírféleség, amit a városban adnak csak (talán valami anyák napi lap, de ez nagyon tipp)
a színes juhokat tenyészteni tudod.
Ahol a sima földet veszed, ott egy szivecskés ikonra kattintasz és kapsz egy tenyésztési akolt. 2 nagy földterület helyet foglal. itt lehet juhokat vagy nyulakat tenyészteni. beraksz 4 fehér sima juhot és kapsz egy barnát, ha szerencsés vagy feketét.
Sziasztok!
Az anyáknapi eventről tud valaki előzetest?
Eléggé ki van pucolva a pajtám, mit termeljek vajon?
Mindenkinek szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?