Farmerama játék (beszélgetés)
Adj'Isten Farmerek!
Az event indulásakor sokan nem kapták vissza az előzőleg megmaradt fehér és rózsaszín rózsákat.
Akinél ez a probléma fennáll, az lépjen ki és vissza párszor, kis idő, de mindenkihez meg fognak érkezni a rózsák.
Köszönjük a türelmet!
A Farmerama csapata
azt hiszem ez: [link]
a nyelv választásnál angol nyelvet választottam ki
a hirekben kerestem mi kell az eventhez, véletlenül vettem észre, hogy közben lett 5-5 rózsám
Tigido,légyszíves megadod az oldalt,hogy milyen oldalon léptél be.Mert elfelejtettem az angol oldalt.
:(
elvetettem a 3-3 rózaát, majd beléptem az angol szerveren és adott 5-5 db-ot
próbáld ki, hátha működik neked is
nem sok, azért valami
Köszi -rájöhettem volna-
Hát 1000-1000 rózsám volt amit nem adott vissza, pedig most azzal pillanatok alatt kész is lenne az event
3-3 rózsából indulni, hát nem tudom mire jutok
Mindenkinek sok sikert!
A fiam bezzeg visszakapta a rózsáit, több mint 1500 fajtánként Ő már nem izgul
Nekem sem adta vissza a maradékot!
Segítsetek!!! A gyüjtőalbum jele felett van egy birka 47-es számmAL. Mit jelent?
3-ból két farmon visszaadta a rózsáimat. kb.2000-et a harmadikon a főfarmon pedig 3-3 van a fehérből és a rózsaszínből is pedig ott is volt kb. 1500.
Egyébként nagyon gagyi event. Alig ad valamit.
Elindult az event.
Fehér rózsás.
sziasztok!
ma kezdődik az event??
Sziasztok!
Kérdésem lenne mit lehet tudni az új eventról mikor kezdődik,mit lehet nyerni, mi kell hozzá, előre is köszönöm!
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki,hogyha lejár valakinek a prémium tagsága akkor mi lesz a szomszédjaival,mert nekem a második farmomon 24 szomszéd van,akkor most 6 szomszédomat elveszítem vagy mi?Köszönöm előre is!
szomszédom vagy :D már rég ott voltál :)
hát igen, látszik, hogy nem a főfarmom....
Rendes vagy de van egy birkanyírom,de nagyon sok idő mire kész lesz..én meg türelmetlen vagyok:)még egyhez meg még nagyon sok minden kellene
egyénként :kolettka85
köszönöm szépen előre is
aranyos vagy
küldeni is :)
barkácscuccot küldök, ha megadod a farmneved, így egyszer tudsz birkanyírót építeni
Sziasztok!
nem tudna nekem valaki valahogyan birka gyapjút küldeni(2 db kellene).olyan jó lenne....venni képtelenség
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?