Farmerama játék (beszélgetés)
Eladttam szinte minden alatbol 10-et megtartottam , kb 50 ezer lett.
Kozben atgondolttam a dolgokat es szeretnem megkerdezni mit erdemesebb eladni : tapot vagy alatot?
Nem lehet... most már. Régebben lehetett :)
Vagy még pontosabban fogalmazva: én nem tudok jelenleg módszert rá, talán nincs is. Régebben volt, működött, de az ma már nem.
Sziasztok
Raza az a baj, hogy van aki pl. meg veszi tőled, és még magasabb áron tudja eladni, de én pl. nem adom el, saját magamnak termelek.A szigeten az árut nem adom el, jövő hónaptól ahogyan mások számolják, elméletileg jobb lesz átváltva, így termelek, kiszolgálok, és ennyi. A nagy farmokon is most termelek, az állatok bent csücsülnek a menübe, a rendes farmon nem is szoktam már kezdetek óta kiszolgálni, csak magamnak terelek alapon vagyunk. Bár kezdetek óta játszunk, és egy árva petákot nem költöttünk még rá, csak olyan hobbi szintű játékosok vagyunk, de a nagy 77 szintű is csak fejlődik, de nem úgy mint doublénak, mert az egész nap itt ül, piacozik, 4.6 -ba megveszi a kukoricát, és 8 ba meg eladja.
Így nem csoda, hogy milliomos, én meg csóró vagyok.De, aki számolgat, az látja, a magtára a kukorica 8 pezó!!!!!!!!!!!
Vannak akik egész nap vannak, én pl. naponta 1-2 alkalommal vagyok, majdnem minden farmon teremek, és fák vannak, azokat szedegéljük be....de állatoknál most pl. csak a fejlesztett ólak, azokból is, csak az ami a gazdakörhöz kell. Aztán lassan csak mi is gazdagok leszünk.
Bár már van annyi feladat, egész napot igénybe venne, hogy haladjuk, de én/mi nem vagyunk nagyon megszállottak.
Amúgy sokan piacoznak, és olyan árakat diktálnának....7,35 a napra, de könyörgöm, a magtárba meg csak 7 pezó.A széna 4,45 a magtárba csak 4.
Így aki termel, tuti nem veszi meg, ha van józan esze.
Na máról ennyi.
Szerintem jobb lenne, ha minden fejlesztett ólhoz lenne feladat, a gazdakörhöz, akkor tuti sok éppen most végzős sulis egész nap gép előtt lenne, és játszana.Egész napos farmerama csapatom lenne.:-)))))
Sziasztok!
Bocsánat hogy "bepofátlankodok" a fórumba!
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni!
Az ismerősömnek van az iwiwen farmja,esetleg nem tudja valaki azt hogy lehet kiváltani hogy rendes farm legyen?
Előre is köszönöm!
vega konyha 3 -bol a gyemant hianyzik a harmadik szintig
Pekek gyongye 4-ig minden meg van 5-6 az ezust
muzli falo1-3, a 4 arany, 5 ezust, 6 hoz meg nincs szintem
Es most csinalod?
Na de Szecsu... akor te nem sieted el.Tobbet eszel mint turelmetlensegel
Nem lattok uj feladatot a gazda korbe.
Holnaptol leszek igy.Valo villag farmja ezerel.Na ma is van , de azert meg hasznalom az automatikus vetest aratast ma.
Igy is elleg sok lesz kihasznalatlan.Ugy tudom ez orara megy , nem pedig aszerint hogy menyit hasznaljuk.
M lesz a masik 3 feladat?
ja és ez is kimaradt:
Továbbá örömmel tudatjuk veletek, hogy 2 újabb állandó küldetéssel bővül majd a közeljövőben a gazdakör.
Ezekhez a feladatsorokhoz elsősorban gyümölcsökre, és rémséges növényekre lesz majd szükségetek.
Arról, hogy ezen feladatsorok mikor kerülnek játékba, mint mindig, ebben az esetben is itt tájékoztatunk majd benneteket.
Rémületesen jó szórakozást kíván
a Farmerama csapata
Üdvözlet gazdák!
Újra eljön a telihold.
A következő holdfényes éjszaka
2011. Június 15.-én várható.
A pontos indulásról természetesen tájékoztunk benneteket.
Ezúttal azonban bizony némi újdonság is lesz majd, mert pár érdekes dologgal találkozhatunk az event során.
Ízelítőül egy kép:
Azoknak, akik először használják az éjszakai módot, ajánljuk az ismertető átolvasását:
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?