Farmerama játék (beszélgetés)
piti de a játék élvezetből levesz sokat:-(
én nem vok informatikus de én se gondolom h olyan nagy feladat lenne de hát a munkához valo hozzáállás sok magyarbol hiányzik tisztelet a kivételnek a nem az egyszerűbb
ezt irta:
Google Chrome-on óvatosan vezesd az egeret a görgetősávnál. Figyeld, hol érzékeli az egeret, sikerülni fog.
mondtam ez vicc ugye majd keresgetem eddig is ment a mozzilán évek ota pár napja nem javasoltam inkább orvosolják a hibát
Szia!
Exploreren megy a görgő.Mozillán pedig a csúszkánál tudod görgetni.Vagy lenyomva tartom a görgöt mozillán és fel-le húzod az egeret.A support meg szomorodjon meg, szerintük mindig minden rendben...
Tudom nem ide tartozik de szeretnék segítséget kérni.
Hol lehet megnézni a számítógép adatait (mik vannak benne) vagy mi annak a programnak a pontos neve amit ha elindítunk kiadja a gép jellemzőit?
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, h nektek működik az egér görgője a játékfelületen mert nekem pár napja nem és a support szerint nincs hiba bár ismerősöm is jelezte már
köszi Anett:-)
Sziasztok!
Hova lett a repülés? Így hogy jutok ki a Bahamákra? Nem akartam a tölgynél meg venni mert már nem sok hiányzott. Egyszer kellet volna már csak repülnöm.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?