Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
lenne egy kérdésem a farmeramával kapcsolatban remélem tudtok segíteni.
A 34. szinten vagyok és szeretnék eljutni a Bahamaramára de a városban nem jelenik meg a repülőtér ahol a repülő órákat vehetném és nem tudom miért.
Köszönöm a segítséget előre is.
mire költöttél 700ezer csp?
Meg jo hogy nekem nincs penzem, nem vagyok biztos hogy nem csabulnek el
Hajaj... te tenleg csak nagy tetekben jatszol:)
semmit.. kiváltom majd a másikat is és arra jó lesz:)
En most sem lattam piacot sem lekvart sem kenyeret.Igaz nem is sokat kutattam
a fejlődés miatt vettem..egy darabig nem kell foglalkozni a lekvárfőzéssel../úgyis várni kell a cukorra/ bedobom a napi 5öt és kész:)
Max eladja.. Sose lehet tudni milyen eventbe kell majd...jó ha van készleten ,mert ha mégis kell valahová ,majd nem lehet kapni.
Max ladja.. Sose lehet tudni milyen eventbe kell majd...jó ha van készleten ,mert ha mégis kell valahová ,majd nem lehet kapni.
De Double mit csinalsz te a sultekel a lekvar gyarba?
:)))))
Reméljük lesz értelme megvenni őket...én is vettem már,de csak lekvárt,azt is bedobtam a szinthaladás miatt. Na meg véletlenül bedobtam a bónuszért is 2lekvárt....nem sok értelme van ,mert kevés almafám van...:D
jaj, nem tudtam..akkor leirom:
1 zabkenyér
26 zsemle
28 birsalmalekvár
9 egreslekvár
46 almalekvár
13 túrótorta
2 paradicsomos csatni
Mobilon sokat fogok látni...de megpróbálom..
Márhogy nálam is minden ok:)
Ma meglett a tenyésztés első ága a tölgyön....a barisat választottam. A végéig kell még 110 csillag...:( a következő ikerbuliig tuti nem lesz meg.:(
Megyek szétnézek a gazdaköribe hátha valamit megtudok csinálni:)
Hogy te mi mindenre figyelsz..:) köszi érte. Mit vettél tegnap,hogy költekeztél??? A tegnapi nap eseményeit nem olvastam vissza.
Sziasztok!
Ti sem tudtok belépni?
Bementem, learattam, át akartam menni a bahamára, lefagyott. Újra beléptem, amit előzőleg learattam, ugyanúgy meg volt érve. Újra lefagyott.
Na ha nem 10%ol akkor a negydik tisztas teruelt gondolom
Eddig a tyukot kiveve ejszaka tettem le az olakat. Most letettem egy kor kacsat, ejszakara leteszem a pulykat.A noe barkajaval ezentul nem tudom mi lesz.Majd ha muszaly lesz.De lehet inkabb az etermit csinalom meg meg egyszer , ha lesz magom.A kacsat is azert tettem le most mert keves a kukorica magom es ugye azt sem hagyak meg nekem.Mert ha visszakapnam amivel indultam a feladat inditaskor mas lenne.
A reggeli 5 nem problema, de az ejjel 1 meg 3 ora.Na en biztos nemhuzzom fela csergot ezert.Masnap nem lenek jo semire. Inkabb nezzek vallami egyebet.leinte szuper tapos akarmire ahola tenyesz alatot meg nem tudom mit velle azt nezttem ki . A baj csak az , hogy az 1x van az ol allando.
Én azokat nem csináltam meg nincs hozzá türelmem.
Hat remelem a tobbire tobb turelmem lesz.
Az olasra jobban vagynek mint a bahamakra, de egyre nehezebblesz eljutni ha elkolttom a csillagaim.Most mar sorba leteszem az olaimat is a kis alatkerthez meg a Noe barkajahoz.
a tojásnál és az angóránál is az a gond, h 17órás lesz a -10% után.. szoval hajnali 5kor kell leszedni, h este 10kor legyen még 1x, de akkor másnap már csak délután 3kor lesz kész és reggel 8, majd éjjel 1..szóval kelni kell hozzá éjjel is, ha ki akarod használni, h a 17óra az 17 óra legyen..
Még az a jó hogy mindig van mire gyüjteni.
nekem fölfelé kész a fa meg lefelé is oldal ágak hiányoznak. Nem is tudom merre induljak el.Tán a tenyésztős felé-.
Nekem is csak aztán gyors elköltöttem megint:)
További ajánlott fórumok: