Farmerama játék (beszélgetés)
Jó reggelt.
Add nekem a sót és adok érte cukrot:)
Egyenlőre nem, max ha megveszem a pékséget. Ezt írták erről a hivatalosban:
"Hogy miért mindkettő? Lehet hogy éppen pékek vagytok, de nyertek majd cukrot is, és fordítva.
Ez azért lesz így, mert később akár egy másik mesterséget is tanulhattok, és ha nyertek a keréken, már nem lesz gondtok az alapanyagokra."
:S
Nekem is van 4 sóm, lehet vele kezdeni valamit?
Jo reggelt neked is.
Nekem ritkan ad cukrot, igaz soka aprot vetettem a tegnap is az ettermi feladatba.Meg vettek amibol keves van. Ma ep rebarba nap van
1 és 3/4 terület rózsa 9 cukor, már van 94 darabom, mire lesz 200 cserép meg tégla addigra egyből szintet lépek annyi összegyűlik...
Kiszámoltam, ha nem tudok szerezni FA-éret és nem lesz semmi barkácscuccos event akkor 50 nap mire el tudok kezdeni főzni. Legalábbis a tegnapi cserépszámaim alapján. :((((
Azt főzöl amit akarsz nincs kötelező, a főzésért is kapsz pontot, és ha a szintedre gyúrsz és bedobod akkor még kapsz egy ugyanannyi pontot a bedobásra. Első körben 1500 pont kell és után lesz egy újabb gazdaköri feladat.
A zselé és az alma 10pont a rebarbara 20, ha az elkészültet bedobod(egy nap max ötöt lehet)akkor még kapsz utána vagy 10 vagy 20 pontot attól függ mit dobtál be. De vehetsz a piacon olyat amit te még nem tudsz termelni és bedobod, az több pont és hamarább fejlődsz.
Jó reggelt.
Raza ezt én sem tudom utána kéne nekem is olvasni igaz én pék vagyok de gondolom ugyan az a lényege:)
Jo reggelt.Bajban vagyok.
Nem erttem hogyan lehet szintet lepni a lekvar fozodebe.Mennyi kel hozza? Mindenbol kel ? Vagy mi van ?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?