Farmerama játék (beszélgetés)
Adj' Isten gazdák!
Ne feledjétek, ezen a hétvégén Shaun a bárány elhagyja a gazdaságotokat.
Az event 2011.08.28-án (vasárnap) véget ér.
Minden megmaradt süti automatikusan tapasztalatpontra kerül beváltásra.
A hétvége azonban nem telik eseménytelenül.
Szombaton, azaz 2011.08.27-én 10:00-kor különleges farmarany vásárlási akció veszi kezdetét, mely egészen vasárnap, azaz 2011.08.28 11:00-ig tart.
Erről az akcióról az alábbi linken olvashattok részletesen:
A farmarany akció végeztével újra lehetőségetek lesz titokzatos csemetéket vásárolni.
Tehát Vasárnap, azaz 2011.08.28-án 11:00 órakor indul a Titokzatos csemete akció, mely egészen Hétfőig, azaz 2011.08.29 11:00-ig tart majd.
A jó híreknek ezzel koránt sincs vége. Ebben az akcióban ugyanis újabb két különleges fa büszke tulajdonosai lehettek, ha szerencsével jártok.
A titokzatos csemete ismertetőjét az alábbi linken olvashatjátok:
Sok sikert kíván az event befejezéséhez, és a csemetékhez
a Farmerama csapata
Erre en is gondoltam , hogy ha ez bekovetkezik meg fogom banI.Kecske es tehen tejbol sem hinem , hogy tobb kelet az uzem elot.
Javítanám kicsit a magyarázatot!!!
ha velem vagy egy piacon, akkor az az ár, ami ott van, az a max. ár! Attól mindig csak lefelé érdemes menni.
Ha nem velem, akkor viszont kriszty magyarázata a megfelelő
:-DDD
Ha csillag lene erdeklne.Meg hianyzik 2 terulet a tisztasbol.Valojaban csak telire akartam , de attol felek nehezebb lesz.Irt vallamit Kriszty a piacal meg nem tudom milyen lehetosegel kapccsolatban.Kit tudja mi var meg reank.
Elott ugy gondolttam , hogy piacolok addig.Meg van 75% piac + gyorsabb malom. De lehet jobb lesz ha megszerzem minel hamarabb.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?