Farmerama játék (beszélgetés)
Bocs, csak válaszolgattam privátban... :)
2-2000db van most, +2000 aranylevelű. Nálam kicsit most feljebb ment az ára, de akarok majd még venni.
Talán hétvégén...
Párom kidobta azt a cetlit, amire feljegyeztem azt a piacot is, amin te voltál. Ehhh...
Úgyhogy jöhet...
Én nem sokat szoktam itt ülni előtt max 40 perc és meg van amit szeretnék.
de lehet, hogy csak mázli.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, mivel a farmjaim száma eléggé korlátozott. Írjátok meg nekem légy szíves a piacotokon található tenyészett állatokat árusító farmerek neveit a következőképp:
Arany bárány: dusancek, Dalmi_Akira
Arany tyúk: DöNö!
Húsvéti nyúl: - (nincs)
Repülős nyuszi: Bobcat65, -BauerBenno-
Vattacukor: tate_a_la_creme, ahile, armoni18_09
Hippi tyúk: -BauerBenno-
Farm név: Kriszty29
Hogy ne zavarjuk meg a fórum életét ide nem illő hozzászólásokkal, a leveleket privát üzenetben várom. A különböző piacok megkeresésében nyújtanátok nagy segítséget! Előre is KÖSZÖNÖM mindenkinek a közreműködést!
Ui.: aki később olvassa a hozzászólásom, az is írhat, vasárnapig nyugodtan bombázzatok infóval.
akkor tényleg én vagyoka béna ha mindenki tud venni:(
De gondolom azért sokat kell ücsörögni a gép elött és kattintgatni hogy meglegyen.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?