Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Ez az event is kész 1*1 területtel hamar végeztem:)
szia.
Rákatt a postára és ott van legalul.
Na ez tetszik nagyon :-DDDD
szombaton újabb rendezés várható a farmon :-DDD
Előkészületek folynak egy új nagyobb játékelem bevezetésére. Az eddigi információk szerint a következőket lehet sejteni:
Név: Egyelőre Jahrmarkt (Vásár) néven fut, de szerintem a megfelelő magyar név Játszótér lenne.
Hely: Önálló ablak.
Elérés: Bizonytalan (lehet város, térkép, vagy menü).
Idő: Periodikusan aktív, hasonlóan a Rémséges telihold eventhez.
Állapotok: Aktív, inaktív, szünet ("hamarosan visszatér").
Működés: Az ablak négy különböző játékot tartalmaz, melyekben részt lehet venni. Az első két játék macskaklopfolás és vakondfogás, a másik kettő még nincs meghatározva.
Bevezetés ideje: Ismeretlen.
A fenti információkat semmiképpen se vegyétek készpénznek, az elem fejlesztése nyilvánvalóan nem fejeződött be, bármi változhat. Forrás: BP közvetlen.
Forrás: motor
Lengyel event nov11-15 ig
1. Egy ember érkezett a postára és titokzatos csomagot nyújt át az őt nézőknek.A csomagban szegfűszeg és egy meghívó van a lengyel függetlenség napjára.Ez a nap egy szép és változatos szokás.A bölcs enber potenciális vásárlóként igénybe veszi a gazdák legújabb terméseit,így gyorsabban kezdőthet az utazás.
2. Induljon hát az utazás.Az első megálló:Krakkó!Egy a Wawel vár körüli sikeres belvárosi séta után mindenki elfárad és eszik némi ropogtatnivalót.Nézd ezt a gyönyörű éjszakai látványt a lepkékkel és szentjánosbogarakkal!
3. Ez a zakopenai "Magas Tátra".A csendes út során nézd ezt az idilli tájat és a felhőket az égen...nem emlékeztetnek téged bárányokra?
4.Később a többi hely is felkészült a felhajtásra.gyere a fővárosba,Varsóba!A helybéliek már várnak a vár téren,hogy pótold az áruikat.Menj csak oda hozzájuk és sok kedves emberrel találkozhatsz.
5.AZ utolsó megálló:Krakonosze.Csodálatos kilátás nyilik a Śnieżkę-re(angolul Snow White,azaz fehér hó),az ember lélegzete is eláll.Mi van a másik oldalon?Ott Liczyrzepa van.De vigyázz,ismerve az ő hangulatát...Adj neki pár terméket és biztosan hálás lesz.
Üdv Farmerek!
Ez a hétvége sem telik eseménytelenül.
Szombaton, azaz 2011.11.05-én 10:00 -tól vasárnap, azaz 2011.11.06-án 11:00-ig újra akciós áron juthatunk hozzá sóhoz és a zselécukorhoz.
És ha ez még nem lenne elég, ezt követően megrendezésre kerül a sokak által szeretett Boldog Fa Nap. Ennek pontos időpontja:
Vasárnap, azaz 2011.11.06-án 11:00 -tól hétfő, azaz 2011.11.07 -én 11:00 -ig
Ezen idő alatt a gyümölcsfák 5x Tp mennyiséget adnak szüretkor.
(Tehát a termést nem hozó dekor fákra ez nem érvényes, pl. szivárványfa, tavaszi fa, stb.)
Valamint nem feledkeztünk el az XXL fa szerelmeseiről sem: a gazdaboltban egyet fizet, 2 kap akció lesz érvényben.
Figyelem! A gazdaboltban az akció csak XXL-es fa fejlesztésekre vonatkozik, XL-esre nem!
A Farmerama csapata
Engem a tenyésztés nagyon nem izgat :)
Van 3 szupitápom XD LOL
De egy barlang, na az jól jönne!
Titokzatos csemete:
1db Szirványfa: ez az 3 fám
1db mangóliafa: ez az 5 fám
áááááááááááááá:(((((((((((((
gondolod, hogy azt az eventet fogják folytatni? Én azt hittem hogy megint a vérparadicsom meg rémtök és kísértet fog kelleni, meg hogy újra nyit Jack boltja.
Most már nagyon kíváncsi vagyok :DDDDDDDd
nekem ezek pont megfelelnének :-DDDD
Nem baj, de azért örülök a ti szerencséteknek is. Reméljük sokáig így marad . ki kell használni.
szia :-)
óó..hogy az enyém nem tudott már átváltozni :-DDDD
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?