Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, nem találok sehol magyarázatot.
Szitu: Van denevérbarlangom, guanó gyáram, de denevérbébit nem tudok csinálni, mert nem teszi bele a szivecskés ólba. Egyáltalán nincs benne, csak a boci, pipi, stb. Valaki valami ötlet??? Köszönöm!
Sziasztok.
van egy apró nem találom gondom...ugye mielőtt a menü megváltozott volt a matricás album..most azt hol találom..vagy ha az már nincs, akkor hova került a cicás matrica?
előre is köszönöm!
húsvéti lekvár +30 % tp
rózsalekvár +20%
Sziasztok!
A boldog fa nap TP hozamát KacsaKatán kívül tudom valamivel fokozni? Pl. lekvár süti?
sziasztok! tudna segíteni valaki?
itt a táblázat szerint a pékség első szintjén lehet túrótortát csinálni, de nekem nincs a receptjeim között. arra is gondoltam hogy valami feladat nyereménye lehetett a recept, de nem tudom elhinni hogy így elsiklottam felette, eddig az összes feladat teljesítéséért kapható receptet megszereztem. néztem a gazdaboltban is, hátha esetleg ott lehet megvenni, de ott sem találtam. tudja valaki, hogy tudok túrótorta receptet szerezni?
Eladó egy 76-os szintű farm.
Infó róla:
- 1. 176. 345 CSP
- 15 FA
- már aktiváltattam a vakációt módot
- pékes szakma van ugyan beaktiválva, de nincs megcsinálva még a feladatsor (vagyis az első szint)
- 30 csillag
- Bahama: 18-as szintű.
Ingyen adom. Ha kell írj!
Sziasztok!
Ki az a Tek Ila és Spuri? És honnan lett az nekem?
Nekem egy ringló fa lett.
Az mennyi tapasztalatpontot ad?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?