Farmerama játék (beszélgetés)
Mindegy milyen forrásból! ugyanis ő lopta el a bátyám farmját!!!!
Ha már nem tudjuk visszaszerezni,legalább törölni lehessen!
Viszont hiába írtunk a bigpoint supportnak,nekik nincs érdekeltségük törölni a farmot,hiába mellékeltünk a bizonyítékokat,stb!
Krucifix volt nekünk a "support" emberünk..
Egyébként nagyon jól nyomod a vakondot!
Nekem nem sikerült, csak épphogy 1000 felé tornászni...
A másik farmomon 1 titokzatos ólból lett egy mókuska, egy harmadikon 2-ből szentjánoska és mormota...
Úgy tűnik, most nagyon gazdagon ajándékoznak bennünket :-)
sziasztok
tegnap még kapartam össze annyi aranyat, h a lányom farmjára is tudjak venni ólat.
1 mormota, 1 pillangó,1 xl pulyka, 1 kenguru lett.
( a kenguruból így már van neki 3 db, de pont tegnap űzte az egyiket a menübe és tett ki helyette egy nyuszit, mert a kenguuuu nem jön be neki.)
heló mindenkinek
4 titokzatos ólból:
- 1 denevérbarlang
- 1 kengurukarám
- 1 szamáristálló retró ++
- 1 mormota
Meg vagyok elégedve a felhozatallal... Pláne, hogy van egy mormota is. Igaz, hogy mindez egy kisebb farmomon (a nagyobbról elkalapáltam az összes FA-t a sárkányért), de majd átviszem egyszercsak... Vagy marad, és a mormotát viszem át :-) Csak nehogy a duplanullás ügynök nálam is fürgébb legyen... :-)
(asszem nem vagyunk egy piacon - phi)
Sziasztok
megvan még az a táblázat amibe felvezettük a pajta termékeit? Elküldenétek a linket mert nem találom már .
Szia! Két mormota egy pillangó egy szentjancsi két denevér egy halásztanya meg két tyúk:)
Most nagyon osztogatták a jó ólakat!!
A szentjancsinak örültem legjobban:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?