Farmerama játék (beszélgetés)
a piaci árát számoltam :-DD
sosem gondoltam volna egyébként..azt se ,hogy honnan lenne nekem ennyi cspm egy aranybarira...és ez már a 3. amit megvettem. Nem bánom ,mert ez a célom most , minden értékes ólat megszerezni. Ilyen szinten már ennyit megengedhet magának az ember szerintem.
a tiéd is szép :-)
az enyém már egy játszótérre hasonlít :-DDD
csak a réninek kellene még valami jó kis hely...
de már elterveztem ,hogy egy reggel leszedem és csinálok egy karácsonyi farmot egy kép erejéig.
:-))))
kicsit megijedtem. Pont akkor rendezgettem az aranybarimat :-DDDD
Már 5 perce a farmomat csodálom :-DDD
Olyan szép , és olyan sok értékes dolog van rajta. Egy év munkája és örülök ,hogy elértem . Imádom.
Meghívtalak!
Egyben elköszönök.
Mindenkinek további eredményes munkát és jó éjszakát kívánok!:-)
Sziasztok!
Barátokat keresek: -Nagyanikó-55
62-es szinten vagyok.
Köszi
szeretem ezt a piacot :-DDDDDD
mióta ez van ,mindig megérkezik hozzám minden árum . :-DDDDDDD
köszi :-DDD
remélem valami jó ajándékokat ad majd :-DD
Üdvözlet gazdák.
Tavaly december 1-től 24 napon át minden gazda lázban égett, hogy mikor láthatja meg az aznapi Adventi bónuszkódot. Vadásztuk Twitteren, Facebook-on, és a fórumban.
Idén ez a "vadászat" szükségtelen lesz. A TI Farmerama csapatotok egy szép Adventi naptárral kedveskedik majd Nektek.
Az Adventi naptár December 1-én jelenik meg a Fő farmotokon, és minden nap egy-egy új "kaput" nyithattok majd ki rajta.
Ennek egyetlen feltétele van csak, hogy minden adott napon belépjetek a játékba, hogy az aznapi ajándékot megkapjátok.
Ahhoz, hogy az idei karácsony szelleme is megérintsen Benneteket, a Ti Farmerama csapatotok egy szép ünnepi háttérképpel ke
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?