Farmerama játék (beszélgetés)
szia
a juharszirup fa termése
Sziasztok ezeket a tárgyakat keresem nagyon
Koponyagyertya
Kerberosz
Boszorkánykonyha
Drakulanyul
SZRÁJK
Kakukkmama 2
Iszapfürdözés 2
Kakukktojás 2
Doki küldetése 2
CSERÉRE RENGETEGMINDENEM VAN , ÍRJ ÉS MEGBESZÉLJÜK
Kedves Játékosok!
Ajándékozás és kereskedelem event!
Az event várható időtartama:
Kezdete várhatóan: 2015.06.12. (péntek) 14:00
Vége várhatóan: 2015.06.16. (kedd) 14:00
ja, értem. köszi.
akkor nem lesz teknősöm.
A gőzös adott már valakinek teknős békát?
Vagy arról ne is álmodozzak?
Szia!
A gazdaköri új feladatba kell 10 csillámpor. Atz észre vetted hogy a táp mellé 3 pillangót is elfogyaszt az illatszertár?
Igen :)
Nekem sikerült :)
Szia!
A zöld matróztea az 5. szinten érhető el.
sziasztok
nem tudjátok, hogy a természetgyógyász 4. vagy 5. pályáján lehet zöld matrózteát készíteni?
Szia!Igen jöhet.
Nekem sikerült az elsővel szereznem. :)
Ha szerencséd van, akkor kaphatsz azt is.
Én most a teknősért izgulok a titokólból, egy biztos lesz, mert azt a csomagot vettem meg.
A gőzös nekem se jön be, adott egy sárga disznó ólat, meg kutya ólat. Még egy most lett kitéve, azt hiszem be is fejezem.
Én piros szamárólat kaptam:) Viszont a talányos tenyészetből lett végre kivimadár:) Az első 2 hód volt. Kivi után többet nem vettem:)
Gőzössel még próbálkozok. Van 6 macskaházam, 7 egerem és 5 sasom, azokat beváltom. Illatszertár vajon jöhet a gőzössel?
sziasztok
ez a gőzös sok jót nem hoz, bepakoltam mindenfélét és cserébe egy vacak kutyaólat adott :(
Már nálam is jó.
Ez az event tulzottan nem hoz lázba. A békát megszerzem, aztán nyugiban termelgetek, amire elég lesz azt beadom.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?