Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok...
Az egyéni kifutó tulajdonképpen mit ad? Én mindig csak azt az 1 tapasztalatpontot látom felröppenni...
SZIA!----> SEGÍTSÉG!!
Azt írja aktíválva van a "szabadság" módom
DE!
valahol be kell állítani.
NO! ezt keresem
pontosan hol hogyan kell beállítani??
kösz a választ!
Sziasztok
Én kecsketej fát és sófát keresek, cserébe cukorfát tudok adni.
Ezen kívül szeretnék még homoktövist, kerti berkenyét, és azt a furcsa új nevűt, ha már lehet cserélni. Van sokféle titokfám nekem is, ha egyezkedni kell
Cserenap a farmon! Ha kell valakinek ól vagy fa tudok küldeni ajándékba.
Kowhai és tamarindusz, ami kellene nekem.
Na, ez az:
Ha olyan probléma merülne fel, hogy a böngésződ nem tölti be a Flash Playert, kérjük, frissítsd a böngésző és a Flash Player verzióját is a legfrissebbre.
Minden böngésző és a Flash Player is nyújt lehetőséget az adott program automatikus frissítésére.
Biztonsági okokból is nagyon fontos a programok frissítése, ezért azt javasoljuk, hogy használd az automatikus frissítés lehetőséget az ilyen rendkívül fontos szoftverek esetében. Számos olyan oldal létezik, amelyek Bigpoint termékektől eltérően kihasználják a programok elavult verziójának hiányosságait, ezért veszélyt jelentenek az adataidra nézve.
Bizonyára azt is észrevetted, hogy bizonyos böngészők nem is támogatják - vagy éppen letiltják - a Flash Player elavult verzióját, mivel csak a program legfrissebb verziójával tudnak működni. Ennek célja a kockázat minimálisra csökkentése a böngésző használóinak a számára.
Ha bármilyen problémád vagy kérdésed lenne a biztonsággal kapcsolatban vagy még mindig gondod lenne a Flash Player és a Bigpoint játékainak futásával, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal erre a linkre kattintva: [link]
A Bigpoint minden lehetséges lépést megtesz a közösség és a játékosok tájékoztatásának érdekében a kritikus szoftverfejlesztésekkel kapcsolatban, amely a biztonságukat vagy a játékok használatát érinti.
A Bigpoint csapata
Szia, jött e-mail tőlük, mindjárt bemásolom.
(Egyébként nálam működik.)
A bőröndcímke a lúd terményes óljának megépítéséhez kell, egy új barkács-kellék.Benne van az eventismertetőben.
Kifejezetten csalódás a talányos tenyészet.
Ennyire gagyi ólakat már rég nem kaptam....
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?