Farmerama játék (beszélgetés)
Az internetszolgáltatók hibáztatása csak azért gyanús számomra is, mert minden egyéb program fut.
Ugyan úgy tudok dolgozni, böngészni.
A történet már csak azért is sántít, mert a probléma az új event megkezdésekor kezeletkezett?!
Nagyon sajnálnám, mert a kezdetek óta játszunk - családi vállalkozásban - mi is. Kikapcsolódásnak, stressz levezetésére tökéletes volt. És persze jó volt ismét egy kicsit gyereknek lenni:-)
Bízom benne, hogy nem hagynak ennyi játékost "veszni".
sziasztok.
nekem is reggelre volt ott.
Szerintem se ez a megoldás, de már kezdtem kétségbe esni, nem is az event miatt, hanem hogy a négy farmomon teljesen elgazosodik minden. Szerencsére a szigeteken kívül még minden menthető volt.
A három javaslat közül pedig ezt az új böngészőst mertem csak kipróbálni.
És igen, elég furcsa, hogy nem foglalkoznak velünk.
Én például nagyon sajnálnám, ha egy ilyen "hülyeség" miatt nem tudnám folytatni. Az első farmom 2010.augusztusában kezdtem. Ma már mind a négy a 75ik szint felett jár. Rossz lenne, ha ennyi munka után, egy ilyen miatt abba kellene hagynom.
Meg nekem az "tetszik" még nagyon, hogy az internetszolgáltatóra fogják a hibát. Ezzel csak az a bajom, hogy akkor hogyan működik a többi bigpointos játék?! A repülős, az állatkert, és a város is bejön, csak a farm nem..
De ez nem lehet megoldás.
Nekem a gépem a munkaeszközöm. Több olyan céges program van telepítve ami Windows alá íródott.
A srácok távfelügyelettel állították be, hogy működjenek.
Ugyan nem gond egy program letöltése, de nem merem bevállani, mert a munkám azért még is fontos.
Nagyon elszomorít, hogy ennyi játékossal egyszerűen nem foglalkoznak érdemben.
Szia!
Sajnos én sem tudok belépni:-)
Sziasztok!!!
Meg tudja nekem valaki mondani pontosan menyi nővény kell mind a kettőből,hogy tejesitve legyen a feladat????????
Nna, el kell dönteni, hogy mi a jobb:
bal oldal,begóniás:
335 TP 14 óránként (fődíj)
vagy
jobb oldal, pázsitviolás:
355 TP 15 óránként (fődíj)
:D
tegnap regiztem 18 aranyért a farmarámára..:) csinálni kellett egy farmot...de az nem lett kuglóf..sőt..az megy a levesbe..:D
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?