Farmerama játék (beszélgetés)
remélem, h már holnap
sziasztok
Sziasztok!
Ti készen lesztek a 29.000 növénnyel 25-ig?
Mert én akárhogy számolom azt képtelenség megcsinálni,pedig töklekvározok is.
ez a hatalmas mennyiség nagyon durva!!!
Nagyon szívesen segítettem volna, nem lett volna gond. :)
De most már hál'Istennek be lehet lépni. Reméljük így is marad! :)
szerencsére majdnem mindenhol szupi földem van és napi 1 belépéssel meg is oldom a dolgot..:)
de köszi.:)
norbinál, kincsőnél van. A hutit meg csinálom úgy ahogy van, van mindenféle föld kirakva, mert ott nincs semmi. Van aranya, de sajnálom erre költeni. 3 óránként leszedegetem neki, az eventet úgysem tudja véghez vinni, mert ő még tanul , nincs a gép előtt folyton és én meg 4 farmot nem vállaltam be.
ja , egy szomszédom meg írt, hogy nekem adja a farmját mert megunta és látja h én még lelkes vagyok, így rám bízza.Szóval van elég...bár azt a farmot csak naponta átültetem...bár talán a leghosszabb van beleültetve szuper földön..:DDD érik egy hétig.
Sziasztok,
jó hírem van: Úgy tűnik, hogy a problémát sikerült elhárítani. Kérünk Benneteket, hogy próbáljátok meg a belépést.
Visszajelzéseiteket továbbra is várjuk ITT: [link]
A Farmerama csapata
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?