Farmerama játék (beszélgetés)
Az első hatosból meg kellett csinálni, mind a hat ezüst szintet, és a hatodik, arany és gyémánt szintet.
Ekkor nyílt meg a következő hatos feladat.
Ebből volt összesen három.
jávor tanodát 1 db-ot,
,cukor só és méz fát keresek minden mennyiségben,írjatok!
jujj én ehhez nagyon hülye vagyok
6szor 3 feladat volt, minden sorban 6 csillagot lehet kapni, az 6x6=36, de ha megcsináltam volna az első 6x3 feladat sor, akkor kaptam volna még egy meg még egy 6 szintű feladat sort?
vagy most butaságokat beszélek????
Mind a 3 szintet megcsináltad?
Nekem ez gyanúsan kettőnek tűnik.
(2x36=72, 3x38=108) :)
Mindenkinek, nagyon szép napot kívánok:-)
Nálunk, nagyon rossz az idő:((
Hajnaltól esett, most meg borús, nagyon vacak:-(
Sziasztok! Mindenkinek kívánok szép napsütéses napot! A farm nekem mostanság vacakol, ki dobál, meg félórákat gondolkodik, hogy átlépjen-e egyik területről a másikra. De bevettem a leszarom tablettát , ez most nem tudja elrontani a kedvemet.
Volt a pajtában több száz tojás, meg tehéntej, amit végre jó áron el tudtam adni,Így most anyagilag jól állok, Ez már ráfért a farmomra, mert elég sok csp-t elvertem tenyésztett állatokra. Ez valahogy nekem nem sikerül. Mármint a tenyésztés.Nekem még nem ugrott nagyot soha, pedig ki van váltva a tölgyön a rúna.
Minden nap belépéskor kapnak egyet minden engeddélyből.
De lehet vásárolni, és eventek alkalmával is lehetett szerezni engedélyeket. Farm függő, ki, hogyan gazdálkodott vele idáig.
Sziasztok!
Hamarosan itt a cserenap :) Már alig várom!
Cserélne valaki Eiffel-tornyot, vb.léghajót, léggömböt, színpadot?
Lenne cserére sok titokólam, titokfám, kergéseim is bőven, esetleg piros ólak, nagyon esetleg rózsaszín állatos ólak.
Írjon priviben, akit érdekelne... Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?