Farmerama játék (beszélgetés)
itt vagyok!
Bocsi mindenkitől, de a net mnt a mesében, hol van, hol nincs
Mi vár a jövőben a Bahamarama farmokra? Lesznek bővítések vagy akár új állatok?
Tudjuk, hogy a Bahamaramával a farmunió ellenére egy kicsit mindig mostohán bántunk. Erre az évre feltétlenül tervezünk területbővítést és egyéb fejlesztéseket. A tervek még nem véglegesek, így kérjük, írjatok minél több javaslatot a fórumban, hogy új ötleteket meríthessünk a kívánságaitokból és elképzeléseitekből!
A kerge kert már nem elég nagy a rengeteg dekorációs elemnek. Terveztek bővítést? És ha igen, elárulnátok bővebbet a jövőbeni tervekről?
Ezt a problémát már régóta ismerjük és már dolgozunk a megoldáson. Igen, lesz bővítési lehetőség, de nem egy új terület, hanem inkább a felfelé való terjeszkedés formájában, amelyet egy mágikus növény tesz majd lehetővé. Ezenkívül kitaláltunk még valamit, hogy újra jobban megérje dekorációs elemeket és rendszeres jutalmat adó tárgyakat gyűjteni. Egy kicsit még várnotok kell, de még mielőtt újra teljesen kizöldülnek a fák, ismét friss levegőre hozhatjátok a kedvenc tárgyaitokat az eszköztárból.
Szóba jöhet az eszköztáron belül egy olyan rész, ahol a játékosok láthatják, milyen ajándékokat kaptak, illetve kitől?
Mihelyt elkészül az ajándékozás új ablaka, érkezik az olyan régen kívánt ajándéknapló is! Egyébként a szomszédok menüjét is kissé átalakítjuk, hogy ismét jobban lássátok a szomszédjaitok nevét.
na hazaértem ! Micsoda őrült nap volt.
A végére 200 volt a vérnyomásom, és csak mosolyogtam...
Üdv Gazdák!
Ismét bővül a Bölcs Tölgy kínálata. Két újabb rúna vár a csillagjaitokra.
Gyorsabb barkácsolt ólak:
Ára: 60 csillag
Amit ad: 10%-kal rövidebb érési idő
Élő legenda:
Ára: 300 csillag
Amit ad: a kupák hatása kiterjedhet a teljes farmterületre.
Egyelőre ezek az új rúnák még nem elérhetőek.
Sikeres gazdálkodást kíván
a Farmerama csapata
ma valahogy be vagyok lassulva vagy csak fáradt vagyok...előszőr nem értettem mit írsz, azt hiszem már kapizsgálom...nem tom, megnézem, de most csillagom nincs is, majd most lesz ha minden igaz...
ja, akkor azért több az én időm...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?