Farmerama játék (beszélgetés)
Csak az történt veled is,ami sokunkal itt : büntibe vágtak téged is :)
en sem fejezem be ezt az eventet,ami fontos volt a szupertragy,barkacscucok
Az eventből csak azt csináltam meg ami "megérte". Ha csak tp, matrica, vagy bájital járt érte kihagytam. 6 kihagyással holnap reggel kész leszek.
Ma reggel, még is csak rászántam magam az eventre. :)
valamit rosszul csinalok??? a multheten ment mostmar egyaltalan :( valaki tudja az okat h miert nem mukodik?
Unfortunately there are currently no offers available for your country. Please try again later.
mindig ezt dobaja be :((((( , i lehet a baj??? help:(((
Szia, már szép, itthon vagyok a lányommal!
Sziasztok!
Keresek pár szomszédot! erzso51-re
Hát ezzel vigyázni kell, mert bárki elkapkodhatja, ha túl olcsón teszel ki valamit. Inkább az a jelentősége, hogy akit személyesen ismersz, attól szívesebben veszel meg egy árucikket, mégha néhány csp-vel drágábban is adja. Meg fordítva is működik, szóval egymást lehet ezáltal segíteni a kereskedelemben.
Nekem 22. Most ezt azért jó tudni mert akkor pl olcsóbban teszed ki ha van itt is valaki akinek olyan vagy miért?
Az a lényege, hogy tudod, hogy melyik játékszerveren vagy, és melyik játékosokkal vagy egy piacon. (Ugye akkor egyszerűbb a kereskedés). Ezt meg onnan tudod, hogy megnézed, hogy az aranylevelet 88,88 csp-ért eladó SwissFarmer neve után milyen szám áll.. nekem speciel X17, akkor én a 17-es számú piacon vagyok.
sziasztok! :) legyen szép a Napotok! :D
Még mindig nem értem mi a lényege ennek hogy hanyas a piac...
A legfrissebb hírek szerint 28-án kezdődik az Oscar event. Filmszalagok lesznek a felröppenők, meg új ültethető növény, a gerbera. Ez eddig biztos. További infó, ami elég homályos, hogy össze kell majd gyűjteni valami forgatókönyvnek a lapjait, amit lehet majd csereberélni a játékosok között - egy német hivatalos oldal szerint. De ez még nem biztos, hogy így lesz.
ja. De én pl. a nagy farmon azért nem texem ki, mert még 1001 dolog van, aminek hely kell. :-))
Sziasztok!:)
van egy 48-as farmom fölöslegben,,szóval akit érdekel írjon üzit:)
a kisfarmomon vannak a tojásfák is, de ott van hely arra, hogy a tojástojók kint legyenek, meg az angórák is, mert ugye olyan fa még nincsen :-)
30 euróért veszek egy baglyot és egy sima fehér pólót. :D
Farmerama Fair Trade pólók egy nemes célért
[link]
sziasztok! nem ma kezdődik a hellovin?
sziasztok, legyen szép a napotok! :)
[link]
most ilyen a kisfarmom :-)
ja, nekem is van 6 tojástojó területem...amióta megjelent a tojifa, azóta egyiket se használom...egy helyébe elfér 4 tojifa, és az min. 8 tojás, mig 1 tojástojó ter. 1 tojást ad csak.
Nagy valószínűséggel ezért nem csinálnak semmit a szájkaratén kívül. Aki ettől beparázik, az tiszta haszon, a többi pedig csinálja csendben. Álszent duma az egész.
Emlékszem a cserenapon az egyik modi ott tornáztatott egy anyukát mert át mert küldeni a kislány farmjára valami mókusodút. Kizárással fenyegetve mindkettőjüket.
nemcsak a kicsiknek, hanem nekem is megéri
az egyik kisfarmon tikokat nevelgetek meg nyulakat
A búza ócsó, a tápot jó pézért el lehet adni, a tyúkot úgyszintén, a ganajt drágábban, mint a tyúkot... és még a tojástojó területeimet is átvittem oda a cserenapon, mert ott elférnek...
Csak a mostani event alatt párszázezeres tétel összejött onnan...
További ajánlott fórumok: