Farmerama játék (beszélgetés)
Nagyon figyelmes vagy!:-)
Köszönöm, és viszont kívánom Neked is!
egy kis ajandek a holgyeknek: [link]
Legyen vidam napotok.:))
Szia szatima , koszi. Vagyok is meg nem is.Vegre kapttam egy trukot amivel nem dorzsolom szet a kezem es nem oblintek a kutnal.Vegre nem fagyasztom agyon magam.
Nem volt idom eddig valaszolni: kat arra a piros talicskara, ott az alatoknal megveheted a tyukolat. Kar hogy nem tudok paszolni neked, meg mindig van 22 db most is, pedig adttam el belole.
Szia Ibi, jó látni, és szívemből örülök, hogy VAGY!!!!Főként miattad vagyok én is, meg a többi hoxás csibészke miatt, aki naponta jobbnál jobb tanáccsal segíti a farmom fejlesztését....
:-)
sziasztok! jó reggelt! :)
Köszönjük a köszöntést mindenkinek, aranyosak vagytok :)
Tegye fel a kezét aki nő, és tegye fel a kezét aki férfi....
Jó akkor .... megszámláljuk hány nő is van....ma úgy is nőnap van...holnap majd a férfiakat számláljuk meg...így kezdte a főnököm a napot...
azért igazi gavallér ő is....még ha nem is hoxás, csak farmozik....
Jó gazdálkodást mindenkinek.
Cupppp:Magdaléna
Mindenkinek BOLDOG NŐNAPOT :DD
És köszönöm szépen azoknak akik bejelölték szomszédnak a kicsi farmom!
szia :)
Neked is legyen szép a Napod! :)
Minden Kedves Hölgy farmgazdának
Boldog Nőnapot kívánok
Szervusztok!:-)
Szép napot kívánok mindenkinek!
Kacsa Kata szupertrágya akció!2012.03.07 11:41/flexsnake
Újdonság
2012 március 8-án (csütörtökön) 10 órától, március 9-én (pénteken) 11 óráig Kacsa Kata szupertrágyát lehet vásárolni kedvezményes áron.
A csomagok tartalma:
Kis csomag: 65 Kacsa Kata szupertrágya 65 FA helyett 49 FA-ért (30% megtakarítás)
Közepes csomag: 175 Kacsa Kata szupertrágya 175 FA helyett 125 FA-ért (40% megtakarítás) 5 szupertrágya.
Nagy csomag: 375 Kacsa Kata szupertrágya 375 FA helyett 249 FA-ért (50% megtakarítás) 10 szupertrágya. 2 Kacsa Kata szupertrágya minden szomszédnak.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?