Farmerama játék (beszélgetés)
a sikeres eventhez összesen ennyi kell majd:
2x11000 növény, 800 felröppenő, 5 nap
Az biztos:)
kellett 10perc mire rájöttem ,hogy ültethetek szegfűt,mivel az ültetési ikonját nem találtam...
aztán láttam hogy jobbra még meg lehet nyitni...:)
Kesz a sutim, kuldttem a holgyeknek. Tetszem , nem tetszem a sutim a tied.:))
Aki nem kapot emelje fel a virtulais kezet.:))
köszi dorkadorka :)
óh lesz új recept :D klassz :D hozzávalót is adhatnának igazán (só, cukor) :D
A részletes leírás az eventről:
Adjisten, drága magyar gazdák!
Igen szép nap köszöntött ma ránk, hiszen ma kezdődnek a magyar hetek a kedvenc játékunkban! Ráadásul még egy okunk van az ünneplésre: a nemzetközi nőnap, amit szinte az egész világon ünnepelnek, de a magyar nők érdemlik meg az ünneplést a leginkább, hiszen mindenki tudja, hogy a magyar nők a legszebbek a világon.
Ültessetek gyöngyvirágot és orgonát (ez lesz a két új növény, amiket csak a mi kedvünkért vezetnek be a játékba), és gyűjtsétek szorgosan betakarításkor a paprikafüzéreket (ugye mondanunk sem kell, hogy ez szintén a magyarok kedvéért került ide), majd adjatok le mindent a város főterén!
Természetesen remek magyaros jutalmak várnak a szorgalmas gazdákra: minél több gyöngyvirágot és orgonát adtok le, annál több csengőpengőt és tapasztalatpontot kaptok cserébe a begyűjtött paprikafüzérekért. A csárda pedig egy valódi kincsesbánya, különleges tárgyakat, recepteket, csillagokat, matricákat és még sok minden mást szerezhettek meg ott!
Az esemény ideje alatt csokiöntetet is találhattok betakarításkor. Ez nem csak igazi nyalánkság, hanem kiváló trágya is, bármilyen meglepő! Próbáljátok csak ki, ha csokiöntettel „kezeltek” egy földet, az oda ültetett növények 10%-kal gyorsabban teremnek majd meg! A munkásokat is segítségül hívhatjátok ehhez a kényes folyamathoz, ezúttal ingyen segítenek csokival megöntözni a földeket, amíg még van csokiöntet a pajtában.
A Farmerama csapata minden nap jelentkezik Facebookon ( [link] és Twitteren ( [link] valamilyen újdonsággal, érdekes hírekkel, információkkal Magyarországról, hogy a külföldi gazdák is megismerhessék csodálatos hazánkat és egy kicsit minket is. Érdemes azonban nekünk is gyakran benézni oda, hiszen sok segítséget kaphatunk ahhoz, hogy sikeresek lehessünk a magyar hetek feladataiban.
Jó szórakozást kívánunk a magyar hetekhez! Csuhaj!
A FARMERAMA csapata
úgyhogy kitudja mikor lesz az event...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?