Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetős fórum)
Cijactok :)
Jó reggelt! Megvagyunk hangyám, megvagyunk, Mandulafi vinnyog, de már csak heti 1x vagyok hajlandó orvoshoz menni, pénteken :DDD addig meg nem érdekel, ez durva már amit művel, mondtam neki gyógyuljon meg vagy menjünk kórházba, otthagyom kicsit, mert én már nagyon unom és utálom látni hogy szenved, annak ellenére hogy én és a doki is mindent próbálunk megtenni :P Szóval rajta múlik minden, de nem értem, nem értem...ez van :D
Nekem meg az allergia a kínom, torokfájás, takonylógás, dünnyögés, köhögés és fuldoklás :) de már kezdem megszokni, csak elfelejtettem milyen is ez, mert pocisságom alatt és utána egy évig nem volt ilyenem... :DD most meg megint. Neszenekem... :DDD
Szóval mi megvagyunk, a szombat meg sajnos nekem minden téren ugrott :P :((
Mindenkinek pusza, Balázsnak kettő is, messziről és integetve-dobálva :)
Napsugaras jó reggelt jó hoxázást
megyek dolgozni 1-töl hivatalosan dolgozom 8-tol 12-ig
fánika beszélek feltétlenül átadom
édesmandula jol vagy mi van veletek ?hol vagy ?
dee jol vagy mi van veletek ?hol vagy ?
Drága kis Balázsom, Isten éltesse ezúton is, ittam tegnap iccaka az egészségére egy pohár jó Medinát....
Szegény Juli, akkor nagyon összejött Neki.... :(((((
Hangyika, ha beszélsz Vele telcsin, add át a puszijaimat légyszi, okés?
Drusz:pusz, ki ne maradj a szórásból Te sem, hékám!
Beszéltem a Julival
Javítják az erősítőt meg a gépe is topára ment neki
Szegény Juli ráadásul gyerek iskolába is megy
puszil titeket de nem tudja mikor tud jönni
csak leültem :)
basszus, válaszolgatok céges mélekre, de mintha pár embernek ezen a világon fogalma nem lenne mi az a futárszolgálat kicsiben :))) na mind1, elvagyok velük :DD
jónapost!
megyek, takarintok tovább az agymenet után :)
Jó reggelt, jó bulizást :)
Meg pihit, meg netességet, én mára offline akarok lenni!!!
Lehet ki is kapcsolom ezt az ördögi masinériát :))) bár ha valaki akar tőlem valamit ilyen téren akkor szívni fogom a fogam, hogy mostméistettemezt... :P
Reggelit és kávét mindenkibe!
(akarok egy kávézót :) ez lenne a szlogenem :))
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Ma van a "második" szülinapja a Kisfiamnak.Ma 1 éve kaptuk meg a születési anyakönyvi kivonatát.Ma bulizunk!
Legyen vidám a napotok,ne dolgozzatok sokat!
jó regelt mindenkinek
megyek dolgozni puszi mindenkinek
Jó reggelt, Drága Tesim, köszönöm a biztatást, nagyon aranyos vagy---lesz ez ilyen se,( merthogy jobb lesz), csak ki kell várni türelemmel,tudod én gyárilag vagyok ez a "fel-le"--mondhatni hullámvasút--lelkű bolond.
Katit puszilom, akárcsak a többi fáncsis barátomat. :)
Sziasztok!
Ma is beszéltem Katival,jól vannak,mindenkit puszil.
Juli nekem is hiányzik nagyon.
Fánikám szedd össze magad a druszáddal együtt!!!!
Hangyika várom a fényképeket a nyaralásról!
Aludjatok jól,álmodjatok szépeket!
Sziasztok, Hangyika köszi az infot Juliról, reméljük holnap már itt lesz köztünk, fene azt a fránya netet!!!!!
Mindenkinek pusz, s hát Drusz, én is valahogy úgy vagyok ahogy Kend írta vala, hogy nem vagyok még köszönőviszonyban sem magammal. :(
Felhívtam Julit
Juli üzeni, kurvára hiányoztok, de nincs netje és nem tudja, mért holnap intézkedik az ügybe
Juli várunk téged
juli hogy vagy ?
hol vagy nincs valami baj ?
Dee örülök a sikerednek
Puszi Keyinek
JULI HOL VAGY HIÁNYZASZ kimeri tett a pakolás? Léci jelenez
hú de jó hír, örülök neki!
Már aggódtam, olyan sok hülye repcsibalesetek vannak mostanában :(
Hangyi sajnálom, remélem a legjobbakat!
Láttam kerestél, utána hívtalak, de nem értelek el!
Ma meg nem voltam beszélőiszonyban magammal sem :(
Deemnek is örülök :)
Julinak is, Druszámnak is, Nelli hiánycikk és az "ezeréve nem látott" németes fiúkánk is nagyon!
Pusz nektek, megyek kiköhögöm még ami van bennem szufla :D
Jaj a lényeg!
Katiék tegnap szerencsésen megérkeztek.Ma már beszéltünk telefonon,mindenkit puszil!!!!!!!!
Sziasztok "fáncsisok"!
Köszönöm,hogy tegnap gondoltatok ránk. SIKERÜLT!!!!
Remélem mindenki jól van,vigyázzatok magatokra és legyetek vidámak!
beköszönök :)
leszakad a fejem ,annyira fáj, megyek is alukálni kicsinyt :P
Nagyon szép a vasárnap.Az idő jó a kedvem nem igazán,de ma dee-nek kell szorítani!!!!
SZORÍTOK!!!!!!!
Itt vagyok én is, köszi hogy hiányoztam,csak kissé széjjel vagyok már megint hullva---ha pár napig kussban leszek, annak az az oka, hogy próbálom rakosgatni összefele a 100 ezer fele szóródott darabjaimat.
Mindenkit szeretek és puszilok,-- okés Hangyi, nincsen semmi gáz, legközelebb összejön,--- csáááá Csajok szép vasárnapot Mindegyiteknek!
igyekszem én kérem immunizálni, már napi 3 kanál koszt etetek vele :)))
na jó, szóval Cebion cseppet nyomom neki, de tavaly ue. volt :P akkor is 4 fog jött együtt és lecsapta a biztosítékot nála...meg nálam is :P :D
MIttomén, lehet ez még a vírus vagy már egy vírus... :P ássuk be a homokba :)
kuhhu-köhhö, én élek, csak halok :D
most azon törprengek, hogy lehet-e claritinre jägert inni, továbbá mit csináljak a gyerekemmel, aki az előző heti komolydurva antibiotika kúra után immár második éjszakára lázasodik be simánlazántotálállat...és jön a foga, de nem szokott ő ettől lázasodni és folyik az orra, de ha szívom csak víz jön és fehér (fogtakony) és heccből köhög velem, és utána mosolyog rám és néha visít mert carul van és ha betenném a mosógépbe egy kímélőprogramra??? :)))
Szóval most dilemmmázok a tető meg ázik :P
és jóéjt és sokpuszi mindenkinek messziről dobálva
jó északát szép állmokat
tüzijátékon voltunk gyönyörü volt
jó északát
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬