Ez már túlzás és élvezhetetlen hőség!!! Idősek, kutyák,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Van ilyen is, persze, de azt nem hiszem el, hogy egyedül én érzem úgy, hogy ez már sok.
A Balaton is már túlmelegedett, én szeretek napozni, de már az is veszélyes, a bőrrák és egyéb kockázati tényezők, amiket sorolhatnánk, az idős szívbetegek és a szegény állatok, akikv égképp kiszolgáltatottak.
Szép, szép és jó dolog a meleg, de nem a 40 fok.
Több a veszélye mint az öröme.
Légkondicionált helyiségben vagy légkondis autóban persze könnyen írnám én is, hogy ez így jó és megfelelő.
De majd azokkal beszélgetek, akik hasonlóképp gondolkodnak.
Van egy barátnőm, annyira bírja a napot,hogy ilyenkor érzi magát a legjobban.
De ha 15 fok van, már meg van kerülve, annyira fázik.
Napi 4 ezer rosszullét.
Jól hangzik.
Dolgozni muszáj, de a halasztható kajtatás most tényleg nem kell. Shoppingolás, nem sürgős hivatali ügyintézés, ilyesmi. Most sietek haza, és egy szal pendelyben hentergünk, ki nem dugom orrom a lakásból.
Kerti munkákat is reggeli orákban végeznék. Este több a szúnyog.
Novemberben ujratöltettem az autóm légkondiját. Éppen esett a hó.
Minek az, pénzkidobás, mondta a barátnőm
Aha, az :)
Sokan dolgoznak igy, nyár van, majd elszalad ez is.
Azokat sajnálom akik a szabadban dolgoznak, hála az égnek letelt az aratás, most már kevesebbet vannak napon, melegben.Még a 17-éves unokáim is dolgoznak, el is fáradnak, de csinálják becsülettel.
Nyugati fekvésű épületben dolgozom, mennyezetig ablak. Redőny nincs, klíma nincs, csak szalagfüggöny. Éjjel nem lehet szellőztetni, mert riasztó van bekapcsolva.
Egy kukkot nem szólok, pedig itt ülök az ablak előtt. Inkább örülök, hogy tető alatt dolgozhatok. Hoztam ventilátort, mozgatja a levegőt. Nyár van, mi legyen, ha nem meleg.
Pedig még most jön a java!
Csak szólok😉
Ha nyár van az a baj.
Ha tél van az baj.
Ha esik az eső, az a baj, ha meg nem, hát az a baj.
Télen nem esik a hó, az a baj, hameg esik, akkor az a baj.
Ha fűteni kell, az a baj, ha a nap fűt, az a baj.
Ha van rajta sapka, az a baj, hanem nincs az a baj.
72-éves vagyok, szenvedek.
De jobban sajnálom azt, aki dolgozik, olyan helyen ahol nincs klíma, meg egyébb huncutságok.
Süti a nap, vagy éppen veri az eső.
De aki unatkozik, nyit erről fórumot, mert attól ugye mindjárt jobb lesz.
Dettó 🙃
Pár órája felhívott egy ismerősöm, és miután 5 percig erről beszélt, megkérdeztem tőle, hogy van-e más is, mert tegnap is beszéltünk arról, hogy őrülten meleg van. Megsértődött. 😂 Mert megkérdeztem tőle, biztosan jó-e, hogy egész nap ezen lovagol. És miért nem megy borsmenta olajat venni, mert az nagy segítség a testet hűteni.
Az agyamra nem a meleg megy,hanem az állandó hiszti, meleg van, hideg van,esik, eső kellene....
Ültess fát, hogy kevésbé legyen meleg, tegyél érte a településeden is ültessenek minél többet, több értelme lesz, mint 'sírni'.
Az,,de nem lesz jobb attól ,hogy mindenhonnan ezt sulykolják,,,belemászik a fejbe aztán rosszabb mint lehetne.
Persze én felsóhajtok,,de igyekszem .
Papája már elkezdte,,,éljen a vizes póló😀hideg tea,fagyi,ventillátor,jégkocka.
További ajánlott fórumok:
- Az idősek hogy tudnak "célok" nélkül, csak úgy élni?
- Nem szeretem se a cicákat se a kutyákat!!
- A csodálatos /Q10/ "Hadüzenet a halálnak"- és ebben nincs semmi túlzás !
- ....szereted a kutyákat? Itt a helyed!
- Az idősek között miért lesz néhány utálatos? És hol a határ, ameddig ezt el kell viselni?
- Tudnátok mondani egy jó képszerkesztő progit?Nekem a picasa van de nagyon rossz a zene szaggat, élvezhetetlen.Vagy valamit rosszul állitok b