Esküvő 2009-ben (beszélgetés)
Veronika nézd, csak meg ezt?
Szerintem megérné megvenni, ha jó rád, és tetszik is. Csak abból gondolom, hogy szép májva zínű!
Nekem fehér kála lesz olyasmi amit feltettem, de nem egészen. Van még egy, de arról nem találom a képet:( A párom kitűzője is fehér kála.
A díszítés az autón, az asztalokon, a főasztalon, az bordó kála lesz. Szerintem minden virágos be tud szerezni, bordó kálát, ha kéred...
A koszorúslányok, tanuk csuklócsokra, a templomdísz pedig bordó, és zöld rózsa lesz. Remélem. Illetve a papaák kitűzője is.
a mamák csokrával vagyok bajban. Szerintem rózsaszín rózsa lesz, fréziával. Imádom a fréziát:)
Haaat... Figyelj Reni, szerintem egy magukra valamit is ado szalon nem ad ki viseltesnek latszo ruhat. A masik az, hogy ezek kenyes anyagok, nyilvan ovatosan, kimeletesen tisztitjak oket.
Egyebkent fogalmam sincs, hogy a ruham mikori modell. Nekem nagyon tetszett egy regi kb. 2004-es is, de olyat csak kepen lattam. Valoszinu be sem tudtam volna szerezni.
köszi csajok avéleményeket a ruháról egyébként, azt, hogy hányan veszik fel előtetek nem azért kérdeztem, hogy látható lesz e másokon is hanem inkább amiatt hogy a sok kiadástól viseltessé válik, bármennyire rendbeszedik a szanonban mielőtt felvennéd.... hallottam már ismerősőtl hogy volt aki megjárta pl. kibérelta januárban aruháját mondjuk augusztióusra de már nem úgy látta viszont, mint amikor kibérelte... csak emiatt volt a kérdés.
egyébként most épp csokrokat nézek, nem tudom milyen virágból kellene majd készitessem szerintetek mi illene a ruhához, most épp az orchideában gondolkodom.
Most már kiválasztottam, meg is rendeltem, de nem bánom, mert szerintem szép. Nekem megteszi.
Soha nem voltam egy nőcis, csajos, valaki. Inkább fiúsan öltözködtem az alakom miatt.
Szerintem az esküvő lesz az egyetlen nap, amikor igazán nőcis leszek:)
Az enyém 2009-es Cosmobella. Először kiválasztottam egy 2006-osat, mert olyan szép volt. Az 111 000. De mondta a nő, hogy ha megjönnek a 2009-esek, akkor menjek vissza, és nézzem meg, hogy nem tetszik e valamelyik azok közül, és ha váltok, ugyan azon az áron kapom meg:)
Tehát 2009-es, május 9.-ig szerintem max. 1-2 lányon lesz, vagy nem is lesz egyen sem:) És így 150 000-180 000 helyett 111 000-ért bérlem:)
Úgy veszem észre akkor, hogy kb. ez az árfekvés mindehol.
Hu csajok, termeltetek am a nap folyaman :D
Renibaba nagyon szep a ruha, mit akarsz te 38-asnal kisebb meretet?:)) Az egy normal meret, en elarulom olyan 60-63kg kozott mozgok es sokszor nem jok ram a 68-as ruhak mert szeles a hatam. Van amikor meg cicinel szukek.
Az en ruham akciosan 90ezer Ft kabatkaval egyutt.
Januarban foglaltam le, februarban meg ki volt ragasztva oriasi szamokkal, hogy 50%-os akcio van. Azt hittem elajulok. Szoval kellett volna meg picit varni vele, de ez van. Ahhoz kepest tok jo ar, engem nem erdekel hanyan viseltek rajtam kivul mert Szegedrol hozom. Szerintem Makon tuti nem lattak meg ilyet :D
En igazabol nem menyecskerucit szeretnek, hanem valami alkalmi ruhat, de mondjuk jo lenne valami rozsaszin esetleg valami mas szinnel, de mostanaban szinte csak sotet ruhakat latok:( Szerencsemre a labammal nincs gond, nem vekony de nem is hidpiller, szoval lehet hosszu, vagy rovid, nekem mindegy de kabatka jo lenne hozza mert a karom az sajnos vaskos... Meg majd korulnezek Szegeden.
Legenykemnek is kellene nezni meg inget, az is legkozelebbre marad.
Es az egyik lanyka, akik Mako mellett laknak es Makorol rendelnek tortat, szoval az o blogjaban leirta, hogy honnan rendelnek meg kepet is tett fel es tokre orultem neki, mert a torta nagy dilemma volt, de mostmar sinen lesz az is:)
ezt a ruhát én már láttam máson is, de gyönyörű szép. Mondjuk én pánt nélküli verzióban láttam, a tiédre úgy lett rávarrva a pánt, vagy eredetileg is ilyen?
De gyönyörű. :)
TYŰŰŰ HA...
Nagyon szépez a ruha:) És szerintem nincs ott olyan sok felesleg:) Jól áll.
És ha szabad kérdeznem, milyen tervezőé, és mennyi a bérlése?
Ja, és hol bérled otthon Nagyváradon vagy Magyarországon? Ezért kérdem az árat, összehasonlítás képpen.
És hová mész megvenni?
Mondom én Pesten lakom, és a 18. kerületben a Sárkány Centerben van egy butik, ezé a Lengyel nőé, aki most hétvégén hoz megint egy kamionnyi ruhát, köztük az enyémet is:)
Ha valaki tud, jöjjön fel, érdemes megnézni. Először egy olyan ruhát néztem, ami nagy abroncsos volt, bordó-fekete csipkével. Valami mese szép volt. egy kiköpött nagyestélyi. Ez volt 35.000. De valaki azt vette meg fehér-arany színűben esküvőinek:)
Aztán úgy döntöttem nagy szoknyából elég egy napra egy:) És végül egy sima szoknyás mellett döntöttem:)
Ja, és majd elfelejtettem, ma megyünk a párommal a virágoshoz, árajánlatért, meg, hogy elmondjam az elképzeléseimet neki.
Nagyon profi a csaj, remélem nem lesz nagyon húzós az ár, amit ad...
Ha valaki kíváncsi: www.viragkultura.hu
Majd beszámolok:)
Hu csajok, nagyon nem irigyelletek titeket, az anyosokhoz való viszony miatt, szerencsémre az enyémmel nincs semmi gond, tök aranyos, szimpatikus, és van két nagyon jó tulajonsága: nagyon hasonlóan viselkedik, és gondolkodik mint az én anyukám, és istenien főz:) amit rendszeresen élvezthetünk mi is, mert a páromtól aki rendszersebben átmregy hozzájuk mint én mindig küld valami finomakat, persze ezt most nem élvezhetem ki mert fogyózom, de na:)
egyébként azt tanácsomom mindenkinek aki az anyosával küzködik, hogy azért a véleményeteket ha nem is fennhangon, vitát gerjesztve, de szépen finoman mondjátok el, szerintem nem jó ha inkább igent mondtok valami csak azért hogy ne haragudjon meg, mert idővel a fejetekre nőnek, én sem mondom azt hogy mindenben egyetértek anyosékkal de civilizáltan és iledelmesem elmondom, hogy mi az amit én máshogy gondolok, máshogy szeretnék.
Nagyon kis csini megnéztem. És neked gondolom jl is áll, mert van alakod hozzá:)
Én nem vagyok ilyen szerencsés, de szerintem a hosszú az kissé lekarcsusít:) Remélem:)
Akkor jó:)
Remélem vasárnap tudok feltenni képet róla:)
szia!
Az én menyecskeruhám 22 ezer Ft volt, szerintem ennyi a reális.
Az enyém piros, pántnélküli, két részes, a szoknyája nekem picit térd fölé ér.
A naplóm régebbi bejegyzéseiben van róla kép.
Szerintem 18 ezerért egy hosszú menyecskeruha, ráadásul beleróval egyáltalán nem volt sok, szerencsés vagy. :)
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit nagyon szeretnél, hogy megtörténjen 2009-ben?
- Lakáshitel 2009-ben?
- Rossz helyre utalt a cég, ahol 2009-ben dolgoztam!
- Meg tudná valaki mondani mikor lesz a szóbeli érettségi 2009-ben? Vagy ez iskolánként változó?
- Van egy 2009-ben vásárolt 10db-os gy. jegyem, már 2 jegy hiányzik belőle. 2600 Ft-ért vettem. Utazhatok még vele?
- Szült valaki Hatvanban 2009-ben?