Esküvő 2009-ben (beszélgetés)
ja még valami, ma nagyon belendültem:)
a templom diszitését ki hogyan oldja meg? a padok diszitésére gondoltam, ott ahol vonulni fogunk... oda már nem akarom a dekorost vinni, saját kezüleg kéne valamit kitalálni, mondjuk valami tüll anyagos verziót, valakinek van már kész terve, megvalósitási ötlete?
Csajok, kinek milyen ízű lesz az esküvői tortája? mi még nem tudtunk dönteni... adjatok ötleteket, csak annyi biztos hogy mni torták lesznek.
segítsetek:)
Sziasztok!
Zóra84, a szemüveg kapcsán az legyen az elsőleges szempontod, hogy te megfelelőnek tarsd az összhatást a ruhával, meg mindennel, mert zgye azt mondják, hogy az ember jól kell érezze magát a bőrében, és ha benned kétségek merülnek fel, hogy nem nézel jól ki mert szemüveg van rajtad az esküvői ruhában, akkor bizony feszéjezett leszel, ugyhogy ezt mérlegeld inkább, nem pedig azt hogy jelennek e meg menyasszonyok az esküvőjükön szemüvegben.
A fátyollal kapcsolatban én úgy voltam hogy egyáltalán nem akartam, aztán a ruhapróbán rámbeszélték, hogy csak próbáljak fel egyett, és igazuk volt... szerintem legalábbis az én ruhámat feldonja, ugyhogy neked is azt javaslom hogy próbálj fel fátylat is, aztán ha jobb ugy az összhatás akkor tegyél, nekem egyébként csak a templomi szertartáson lesz, aztán megszabadulok tőle:)
még szemüveges menyasszonyt én sem láttam, de nem kizáró ok:D főleg, h amindenki így ismer téged, csak az egy nap kdvéért nem biztos, hogy kell kontaktlencse. talán ha a fotózásra gondolok, lehet jobb a lencse, mivel a szemüvegeseket máshogy is kell fotózni, h ajól tudom.
szerintem a legfontosabb: hogyan érzed jól magad.
Én szeretem a feltűzött hajat (bár sosem hordom úgy), de nemrég beláttam, hogy egyáltalán nem áll jól. Valami hasonlóra gondoltam, mint a tiéd, már egy éve megtaláltam a neten a nekem tetszőt,
remélem a fodrász meg tudja csinálni. Bár még pontosan nem tudom, hogy mit csinálok a fejemmel, kellene is a fátyol meg nem is, de lehet hogy csak kis fehér bigyókat túzök bele.
Viszont van egy komoly kérdésem mindenkihez: hogy álltok a szemüveges menyasszonyokkal? Én mindig szemüveges voltam (egy fél éves kontaktlencsés próbálkozást leszámítva), és szemüveg nélkül rám sem ismernének. Arra gondoltam, hogy addigra majd megpróbálok valami nagyon semleges (talán keret nélküli) szemüveget csináltatni.Viszont olvastam néhány blogot, ahol azt írták, hogy a szemüveg szörnyen üti a fátylat. Ráadásul rengeteg esküvőn voltam már, de egyetlen szemüveges menyasszonyt sem láttam. Mitévő legyek?
Sziasztok!
Ladybird84 nagyon vagány minden amit begüjtöttél, a cipő kimondottan az én izlésem, valami hasonlót szeretnék én is, meg tudnád mondani hol vetted, milyen üzletben, hátha találok Debrecen környékén is hasonló üzletet, és milyen ára volt?
Sziasztok! Sikerült ruhát találni ma! megvan így a menyecskeruha, és anyunak is az örömanya-szerkó!! Tettem fel képet. Olivazöld, szatén, alul tüll-lel. Mivel alacsony vagyok, még lehet alakítunk a hosszán, de lehet nem is kell. Pánt nélküli, nagyon szép, jól áll. A képen jóval(!) sötétebbnek látszik.
A karikagyűrűkről is tettem fel, és hajról is fogok mindjárt.
Megírnád privátban, hogy mik vannak benne, és milyen virágokból?
Olyan kíváncsi vagyok, hogy miért mennyit kérnek...
én is szívesebben mennék ide a sarokra venni, csak itt nincs:DD
A westendben amikor a cipőt vettem láttam h minden második bolt roskadásig van ilyen ruhákkal, és csak fél napom van rá összesen, sajnos nem tudom járni érte budapestet:( azért remélem találok holnap.
Hát az az igazság, hogy szerintem nem feltétlenül kell plázába menni. Ahonnan nekem lesz a menyecske ruhám, ott vannak olyan ruhák is, amik esküvőinek is simán megfelelnek.
Ez a butik a sárkány Centerben van.
Viszont pl.: Pestlőrincen van egy másik butik a 18. kerületi önkormányzattal szemben. Egy idősebb muki vezeti. Sok féle ruhájuk van, katalógusa is, de ha van elképzelésed, viszel képet, megvarrják neked.
És ismét nem beleszólni akarok.De nagyon sokan keresnek meg,hogy vegyem át a ruhájukat.
Én azt mondom csak akkor vegyétek meg,ha utána tényleg szeretnétek eltenni emlékbe.Mert higiéniai okokból(pl) nem veszik át a szalonok.
Ha elteszed emlékbe vagy olyan amit késöbb még tudsz használni oké,de ha utána az a célod,hogy eladd,nehezen fog menni.
Bocsi,hogy beleszóltam:)
Tudom, hogy kölcsönözhető ruhákra írtad! :-)
Azt írod venni simán tudnék 40-ért, az nagyon tuti lenne, van tipped majd merre keresgéljek Pesten? Nagyobb helyeken, mint pl Westend, Mammut?
Ja van valaki, akinek már van virágostól árajánlata?
Be vagyok tojva...
Ja, én amit írtam, kölcsönözhető ruhákra írtam.
Venni szerintem simán kapsz 40.000-ért. Lehet, hogy sokkal különbet, mint egyes szalonokban bérbe adnak.
Szóval, ha tetszik, nézd meg, és vedd is meg, általában az ember ragaszkodik az első "szerelemhez".:)
de előbb legyen meg az időpontotok:)
Sziasztok!
Bocsánat,hogy ide pofátlankodok ismeretlenül.
Már többször olvastalak Titeket.
Látom,hogy ruha kérdések vannak.Én tudnék segíteni.Itt nem reklámozhatok,így akit érdekel irjon egy privit,ott szívesen segítenék.:)
Köszi:)
Ja és nem 100 ezrekért!!
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit nagyon szeretnél, hogy megtörténjen 2009-ben?
- Lakáshitel 2009-ben?
- Rossz helyre utalt a cég, ahol 2009-ben dolgoztam!
- Meg tudná valaki mondani mikor lesz a szóbeli érettségi 2009-ben? Vagy ez iskolánként változó?
- Van egy 2009-ben vásárolt 10db-os gy. jegyem, már 2 jegy hiányzik belőle. 2600 Ft-ért vettem. Utazhatok még vele?
- Szült valaki Hatvanban 2009-ben?