Erkölcstelen, vagy sem? (beszélgetés)
Csak ismételni tudom magam
A lány minél hamarabb teremtse meg a körülményeket ahhoz hogy külön lakhasson.
A fiúnak meg már rég külön kéne laknia 36 évesen
Viszont akkor azért fogja b@szogatni, hogy miért van ott a fiúnál.
Például amikor Szilveszterkor a lány bejelentette, hogy nem jön haza, hanem ott alszik (akkor volt a kapcsolat már valamivel több, mint 1 éves) a párjánál, akkora ordítozás keletkezett belőle, hogy zengett a ház, csak az nem hallotta, akit nem érdekelt. A lány ellenállt, ellentmondott, elment, ott aludt. Amikor hazament, ordítozás fogadta... Szerencsétlen lány bármit tesz, semmi nem jó. :-S
A lány ne vigye fel a fiút, és akkor az anya nem fogja b@szogatni.
Nem értek egyet az anyával, de a saját lakásában nem lehet arra kényszeríteni hogy másképp éljen, gondolkodjon a lánya pasija miatt
nem az, maximum a szülők fejében él vmi begyepesedett tradíció, vagy nem kedvelik a pasi jelöltet.
mindenesetre ha terveznek hamarosn otthagyják a szülőket, és ebből a szempontból probléma letudva.
Ha nem tud elköltözni akkor nem tehet mást el kell tűrnie az anyja viselkedését.
Igazából az Ő lakása ,alkalmazkodni kell hozzá akkor is ha másképp él, másképp gondolkodik mint a lány.
Az ezzel a baj, hogy tulajdonképpen egyik sem kedveli túlságosan a másikat, viszont mikor beszélgetni kénytelenek, megy a jópofizás, főleg az anya részéről. Ahhoz már nincs bátorsága, hogy a férfinek mondja el a gondjait, csak a lányával kiabál. A lány meg már inkább nem mond semmit a párjának, mert Ő érzi magát rosszul az egésztől.
Valóban a költözés a megoldás, szerintem is, tervezik is, de egyelőre ez tényleg lehetetlen.
Amúgy leginkább arra voltam kíváncsi a topic indításakor, hogy van-e még olyan gondolkodású ember (itt legalábbis), aki az anyának adna igazat... :-) De úgy látom, eddig senki... Ez megnyugtató. :-)))
Ja, és az apuka sem kedveli túlzottan a lánya párját, de Ő meg annyira nem foglalkozik az egésszel, hogy inkább nem szól semmit. Az anya túlságosan bele akar szólni a dolgokba, az apa meg túlságosan közömbös. Szerintem egyik sem túl jó...
Szia, szerintem sem erkölcstelen, de mindenképpen tisztáznia kellene a helyzetet, méghozzá szerintem a párjának kellene beszélnie leendő anyósával, ha kell menjenek be hozzá a szobájába és igenis vonják együtt kérdőre hogy mi a baja a fiúval a kapcsolatukkal stb.., vagy először beszéljenek a lány apjával, számomra az derült ki hogy ő nem ellenzi a kapcsolatot, de az tuti hogy tudja mi a baja az asszonykájának vele, lehet hogy elárulja és így könnyebb lesz dülőre jutni.
Mindenképpen tisztázni kell a helyzetet, tapasztalat, az én anyósom se könnyű eset plusz még a sóginőm se, de az elején leültünk megbeszélni a dolgokat és felfogták hogy mi a szitu.
Nem.
Viszont gyorsan elköltöznék.
Úgyan már!
Nem hiszem el,hogy a mai világban ennyire korlátolt legyen egy anya.
Nem erkölcstelen!
Bocsi.Szerintem 22 éves lány ,ha nem tetszik neki az anyja hozzáállása ,akkor ne az anyjára fújjogjon,hanem változtasson ő a helyzetén.
ha felnőtt kapcsolatra vágyik,akkor kezdjen felnőtt életet.
Ja, a véleményem lemaradt...
A lány egyáltalán nem erkölcstelen!!!