Érezted már azt, hogy jó lenne ha mindennek vége lenne, veled csak rossz történik és sosem lesz vége...? (beszélgetés)
Ismételten:
Minden rosszban van valami jó, és minden jóban van valami rossz. Ha az egyik dolgot választod, akkor úgy érzed, jobb lett volna a másikat választani, ha a másikat, akkor az egyikre vágyakozol.
Tudom nehéz, de inkább azon kellene elgondolkodnotok, hogy miért is történt ez a sok rossz? Mit kellene ebből megtanulnotok?
Illetve gondolataitokat kellene a jó irányba terelni. Arra összpontosítani, amit szeretnétek, úgy látni, mintha már a tietek lenne. Legyen az: egészség, gyerek, család, pénz stb.
Sokkal jobb lesz az életetek, ha más szemszögből közelítitek meg!
Te debreceni vagy. Látom a tóból :D Bár onnan 200 km-re lakom :)
Na mindegy, a lényeg, hogy ha minden 30 éves férfi ilyen gondolkodású akkor nekem 50 éves kellene, de az meg már nagyon nem illene hozzám :D
(Bocsi, most muszáj volt hangosan gondolkodnom.)
Jaj,nem azért írtam.Csak tudom milyen az,amikor jön az érzés,hogy nincs tovább.És tudom,hogy a környezetemben is van olyan pl,akinek kajára sem jut,mégsem panaszkodik. Én is szoktam közben hisztizni,vagy ilyesmi,ha fáj valamim,vagy nem jön össze,amit terveztem. Én is szoktam panaszkodni,mert jó,ha az ember kimondja magából és van,aki meghallgatja.
Csak aztán eszembe jutnak dolgok,és összeszedem magam. Meg egyszer élünk,nehogy már állandóan szarul érezzem magam. Főleg,ha igazságtalanul bánt valaki,mert ez a legnagyobb öröme...
Nem haragszom.Mert végül is egyet értek veled,csak a véleményemet írtam le,ahogy te is :)
És sajnos ez tényleg így van! Aki gürizik, az egyszerűen nem jut egyről-a-kettőre, mert el kell tartani a sok ingyenélő Marcit Hevesen.
Én bevallom, nem sajnálom egyiktől se, azoktól se, akik mondjuk megdolgoztak a pénzükért, csak egy receptet szeretnék, hogyan lehet odáig eljutni. :) megdolgozok én is érte! :)
Minden rosszban van valami jó, és minden jóban van valami rossz. Ha az egyik dolgot választod, akkor úgy érzed, jobb lett volna a másikat választani, ha a másikat, akkor az egyikre vágyakozol.
Tudom nehéz, de inkább azon kellene elgondolkodnotok, hogy miért is történt ez a sok rossz? Mit kellene ebből megtanulnotok?
Illetve gondolataitokat kellene a jó irányba terelni. Arra összpontosítani, amit szeretnétek, úgy látni, mintha már a tietek lenne. Legyen az: egészség, gyerek, család, pénz stb.
Sokkal jobb lesz az életetek, ha más szemszögből közelítitek meg!
Hú! Nekem az ilyentől feláll a hátamon a szőr!! Ne haragudj! Persze, hogy vannak tőlünk sokkal rosszabb helyzetben élők is, de azért mert a másik deréktól lefele béna, nekem még fájhat a lábam, és attól se fog elmúlni a fájdalom,és nem is fogok örülni a kínnak, csak mert a másiknak még nálam is rosszabb a helyzete! Igenis. Mindenkinek más a tűrőképessége!!!! És lehet panaszkodni!! És talán, ha az ember kimondja, jobb is lesz a lelkének.
Persze sajnálom az afrikai éhezőket....
És ne haragudj Zsófi :)
Buli az élet!
Amíg ver a szívem és van két kezem, két lábam...megyek!!!
Rossz történik...történt, de attól még élek! :DDD
Ajaj...
Sokszor éreztem hogy ennél már rosszabb nem jöhet,aztán mégis:(((
De a mostani vezetőm azt mondta "akkor leszel győztes ha egyszer többször állsz fel mint ahányszor seggre ülsz!!"Igaza van!!
Hát akinek vannak ilyesmik azok ránézhetnek: lakás, pár, gyerek, stb... Egészség? Hol van az...
Van ami jó de az nagyon ritka!!!
Ajaj..ide tévednek a rossz passzban lévők és még rosszabb kedvük lesz.
Emberek! Mindig van minek örülni. Nézzetek a gyerekeitekre, párotokra, lakásotokra, kutyátokra, stb-van akinek ez sem adatik meg. Szép az idő, nincs árvíz, nincs tűzvész, egészségesek vagyunk vagy leszünk, még előttünk a nyár, aztán lesz még szép ősz, meg majd karácsony ..stb..stb..üljetek ki a teraszra..erkélyre..ablak mellé egy pohár finom borral és nézzétek meg a naplementét.:-)
Tudom, hogy nem ilyen egyszerű..de mindig van valami jó.
További ajánlott fórumok:
- Önismeret, mint mindennek kezdete...
- Ha úgy érzed, vége mindennek
- Érezted már azt, hogy jobb lenne egyedül?
- Segítsetek! Holnap mindennek vége..
- Mi a magyarázat arra, amikor egy ateista azt mondja hogy nem számít a földi öröm, csak a megtartózkodással van értelme mindennek?
- Szükségem lenne valakinek a segítségére, aki telefonszám azonosításban tudna segíteni. Zaklatnak, de a szám, amiről történik titkosított.