Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Érdemes még ebben a kapcsolatban maradni? fórum

Érdemes még ebben a kapcsolatban maradni? (beszélgetős fórum)


19. AAnita
máj. 26. 22:39
Atyaég, ez nagyon tróger élet, erre ki vágyik? Az a fura, hogy ez még kérdés, hogy mi legyen ezzel a "kapcsolattal"? Már eleve gyereket vállalni ilyen alaknak is felelőtlenség volt. Akkor mostmár legyen benned annyi felelősség, hogy a gyerekedet ebből az életből kimenekíted, ezt a link figurát elhajtod a francba és normális életet kezdesz. Gondolom nem ilyen életet szánsz a gyereknek? Rettenetesen naív vagy, hogy nem láttad, hogy már akkor is drogos volt, amikor eleinte eltűnt és a pénzeteket is vitte. Mit gondolsz, hogy meg fog hirtelen változni? Hogy megjön az esze, holott van mellette egy palimadár, akit bármikor hülyére vehet, ahogy eddig is? Volt ilyen link alakhoz szerencsém sajnos,jól ismerem az ilyeneket. Ennél sokkal jobbat találhatsz, hidd el!
18. pteri (válaszként erre: 17. - Buspics)
máj. 26. 21:34
Nem, a gyerek nem használ ki, nem undorító, nem szemét és te önként vállaltad, hogy eltartod. Ne sértegessük a gyerekeket, hogy hozzá hasonlítjuk !
máj. 26. 21:22
Olyan, mintha lenne még egy gyereked. Csak ez soha nem fog felnőni.
16. kagi67
máj. 26. 21:16
Rég ki kellett volna rúgni. Ennél jobbat is találsz majd.
15. pteri
máj. 26. 20:56
Nem értem. Szereted? Apukád nem dobta még ki? Még egyáltalán szóba állsz vele? Ha neked is csak arra kell, vegyél vibrit , az sokkal olcsóbb, és annyi kedvességet kapsz tőle, mint attól a hulladéktól.
máj. 26. 07:19

Mit lehet szeretni egy ilyen link aljas hazug 💩 emberen?

Aranyból van neki?

Vagy mi?


Kapásból azt mondanám, tuti valami naiv 17 éves kis csitri vagy, mert normális felnőtt nő az első adandó alkalommal kivágta volna már mint macskát 💩ni. Nem, hogy még ad 100 esélyt.

Nem fogadnám vissza, soha, és a gyerekét se akarja látni soha.. Soha nem fog változni.

Semmi másért nem akar vissza kullógni mert pontosan tudja, hogy nem talál még egy ilyen hü.yét mint Te. Bocs nekem ez a véleményem.

máj. 26. 07:18
Válj el, dobd ki, pereld be gyermektartásra! El fog tűnni.
máj. 26. 05:48
Nem érdemes
11. Guruljka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 26. 05:34

Miféle kapcsolatot említesz a kérdésben?

Amit leírsz, nem párkapcsolat.

Egy függő manipulációinak a tárháza.

Lehet, hogy a fű csak később lépett az életébe, de én ezt nem hiszem. A te reakciódat sem értem, mi az, hogy oké, míg ésszel csinálja? Gyerek mellett ez nem opció!

No de már ez mindegy is, szerintem is sürgősen tedd ki a szűrét. Ne könyörögj azért sem, hogy jöjjön a fiához, mert nem jó társaság.

Hallgass az életöszönödre, és fogadd el, hogy nem a pasit szereted, hanem a ráfecsérelt négy éved pár szép emlékét.

máj. 26. 05:27
kidobni
9. Ildi
máj. 26. 00:01
Azonnal kidobni,mert teljesen galyra vág:(
máj. 25. 23:25
Atya ég! Én már az első 2 napos eltűnésekor lapátra tettem volna.
7. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 25. 23:16
Nagyon jól látod a helyzetet.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 25. 23:14

Miért akar visszamenni?

Egyszerű. Szállás, kaja, szex, némi pénz biztosítva.

Térj észhez, az ilyen ember nem fog változni sosem.

De, természetesen mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogy akarja.

A gyereketek pénzét elszórta, hogy gondolod, hogy szereti a gyerekét? Egy egoista fax.

máj. 25. 23:09
Szomorú milyen emberi kapcsolatok, családi életek vannak!
máj. 25. 23:08

"csak ha azt akarja hogy szét tegyem a lábam, úgy érzem ő már csak ennyit akar és ki használja azt hogy kB senkinek nem kellenék"


Te csak azt hiszed, mert elhitette veled.

Egy alja drogos g..i, akinek éhezik a gyereke meg a felesége, de rendesen leszarja, inkább elszivja

Ez kell neked?!?!?!?

máj. 25. 22:56

Vissza ne engedd az életetekbe!

Kutyából nem lesz szalonna!

Inkább kezdj egy nyugodt életet, nélküle.

máj. 25. 22:47

(második hozzászólás)

Miért könyörgi mindíg vissza magát, mikor 2perc alatt be csajozhatna ha csak szex kell neki. miért beszélt apámmal hogy vissza költözne ha közben nem tesz semmit?

Egyszerűen nem értem a logikáját, hogy mire jó ez, hogy csak engem csinál ki érzelmileg és idegileg?

Érdeke nem lehet benne, mert amennyit én keresek az édes kevés egy havi kajára is, nem hogy arra hogy eltartsam és ne kelljen dolgoznia, a szüleim pedig meg mondták amint még 1x nincs mit ennünk ha vissza jön ők zárják le ezt az egészet végleg.

Bennem már nem csak az a kérdés van hogy érdemes-e ezt még folytatni mert szinte tudom rá a választ, csoda kéne hozzá hogy újra az az ember legyen akibe beleszerettem.

Inkább az hogy mit akarhat elérni?

máj. 25. 22:46

(első hozzászólás)

Előre bocsátom hogy hosszú lesz, de rövidebben nem lehet összefoglalni.

4 éve vagyunk együtt, már fél év után elő adta egyszer hogy azt mondta megy a fizetéséért és jön haza, na ebből az lett hogy 2 napra eltűnt úgy hogy telefonon se lehetett elérni, senki nem tudott róla semmit.

Akkor könyörgött hogy ne hagyjam el, többet nem csinál ilyet. Aztán ez előfordult még 2x annyi különbséggel hogy más volt az ok, és már a kisfiunk is megvolt, az egyik alkalommal kifejezetten felháborító volt mert mint utólag kiderült elszart egy munkalehetőséget, nekem azt mondta felvették és minden 3.nap fel ment pest 24orákra a haverjával csavarogni csak hogy azt hidjem dolgozik, ez alatt beteg lett a gyerek de mivel nem dolgozott így a heti pénzt nem tudta haza hozni, inkább lelépett.

Még ez előtt eljátszott olyan dolgokat, hogy hónapokig nem fizette az őssejtet, csak hivogatta őket hogy "most nem tudjuk befizetni" nekem közben azt mondta minden hónapban hogy elutalta, aztán mikor késett az éves tárolási díly nem akarta megadni a számot, mondván majd ő felhívja mi van vele, de mivel erre 1hétig nem került sor így én kerestem ki a számot és hívtam fel, akkor derült ki hogy nem fizeti hónapok óta, én meg nem tudtam kifizetni mert nem dolgoztam a gyerek mellett és ő csak havi 60.000forintot adott oda kajára és a gyereknek kellő dolgokra. Hébe hóba adott oda a szüleimnek 15.ezret a gáz számlára, és "vette" a cigit, sokszor kölcsön kért pénzből mert ki tudja mire költötte el a pénz, mert itthonra soha semmit nem vett.

Aztán megcsinálta azt hogy 1napunk volt befizetni egy 40ezres csekket, ő a munkahelyén tárolt 150ezret, el ment érte, majd mikor haza jött nem volt nála csak 50ezer,mert hogy ő a számla befizetése helyett oda adta a testvérének és inkább zaciba tette a telefonját 50ezerért.

Amit aztán az apja hozott ki 2 hónappal később mert ő elherdálta a pénzt mint mindig és nem volt miből vissza vásárolni.

Utánna belépett az életébe a fű, eleinte hétvégi "ki kapcsolódás" volt amire még azt is mondtam "oké, amíg ésszel csinálod" csak hogy egyre gyakrabban csinálta, egyre gyakrabban a szüleim értették a 1,5 éves gyereket és engem.

Nem sokkal ez után kirugatta magát a munkahelyéről, fél éven át abból "éltünk" ha azt életnek lehet nevezni hogy 3-4 naponta el ment plazmát adni (ne kérdezzétek hogy tudott füvezésmellett én sem értem) amiből átlagosan a 6 helyett 2ezret hozott haza mert a többi ment bio-ra mivel idő közben a rendes füvet felváltotta ez, amitől amúgy zombi is volt rendesen.

De alapvetően a szüleim tartottak el minket mert ő semmi pénzt nem hozta haza.

Nekem az elmúlt 1 évem nem áltt másból csak abból hogy könyörögtem, fejezze be a füvezést, tegyünk félre, illetve a ki rúgás után hogy keressen munkát.

A közös élet tervezés az abban merült ki vele, hogy mikor várandós lettem és haza költöztünk a szüleimhez, én naivan azt hittem, hogy mivel csak gáz számlát kell fizessünk nem úgy mint az "albérletben" ahol ha pl 70ezret keresett 60at nyúltak le tőle. Akkor majd félre teszünk, ki fizetjük az adósságait amit az előtt halmozott fel mielőtt össze jöttünk, újra hitel képes lesz vagy leszünk ha én is el kezdek dolgozni és veszünk egy közös házat. Na ahányszor szóba hoztam, hogy tegyünk félre ne elszórja a pénzt mindennap a kisboltban, üdítőre és fornettire, akármilyen szépet próbáltam erről beszélni mindig 2 verzió jött

1. Én már megint veszekszek, 2. Bicska nyitogató stílusban kezdett el beszélni és ki provokálta hogy tényleg veszekedjek.

Na én 3 hónappal ezelőtt meguntam, közöltem ott az ajtó, hetekig nem is beszéltünk a fiát se kereste. Majd újra el kezdtünk beszélni, de jóformán azóta is ha én nem keresem ő nem keres, könyörögni kell hogy egyáltalán jöjjön a fiához.

Állítasa szerint amint kitettem befejezte a füvezést, és azért fogyott le mert nem tudott még enni sem a hiányunktol amíg nem beszéltünk.

Most leült apámmal beszélni hogy vissza akar költözni hozzánk, ő azt mondta akkor hozzuk rendbe a kislakást mert alig lakható.

De ahhoz képest hogy ő beszélt vele, senki nem erőltette, sőt én többször közöltem már vele hogy ha ennyi a családjához való hozzáállás én befejeztem, de ilyenkor mindíg ő könyörög, még sem történik semmi, még is a tipikus "leszarom" hozzáállást tanúsítja. Most is úgy volt hogy ma jön és pakolunk de erre csak a kifogás jött.

A pénze az mindíg apucinál van és így neki sosincs mert ő gyűjti, csak hogy a saját bevallása szerint 60ezer van az apjánál, közben 3 hónapja azt hallom hogy csak heti 10ezret tart magánál, na így kB felújításra sem lesz pénz.

Én pedig már kezdek beleőrülni, szeretem, de egyre jobban úgy érzem feleslegesen kínzom magam és bocsájtok meg mindent, mindíg.

Soha egy kedves szava nincs hozzám, csak ha azt akarja hogy szét tegyem a lábam, úgy érzem ő már csak ennyit akar és ki használja azt hogy kB senkinek nem kellenék de ilyen "szükségleteim" nekem is vannak.

Csak egyszerűen nem tudom össze rakni a képet.

--->

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook