Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Érdemes ECDL tanfolyamot végezni? fórum

Érdemes ECDL tanfolyamot végezni? (tudásbázis)

1 2
8. KisCsillag001 (válaszként erre: 4. - Edb6c38cef)
2008. júl. 15. 22:03
Igen! Hisz ez alatt megtanulom azt amiből a vizsga is lesz:) Lehet h nem kérik, de ha egyszer elmész munkahelyi felvételire, nem az utolsó 1 hét alatt kell ezeket megtanulni,, hanem már tudod.. Csak logika kell ennek kikövetkeztetéséhez:)
7. edb6c38cef (válaszként erre: 5. - Pingumaci)
2008. júl. 15. 22:01

Engem az fog vissza, hogy két ismerősöm is elvégezte, és még mindig takarítónőként dolgozik mindkettő. Őket mondjuk jól beetették, hogy ezzel el tudnak helyezkedni.

Nekem ilyen gondom nincs, mert a végzettségem az oké, csak egy plusznak gondoltam még az ECDL-t, azért is kérdeztem meg itt.

2008. júl. 15. 22:00

Szia!

Én fejvadász cégnél dolgozom, de még egy partnerünk sem kérte az ECDL vizsgát. Külföldi munkánál lehet jelentőssége. Itthon, ha egy adott munkához valamelyik program ismerete kell, akkor úgyis tesztelik. Ha jól megcsinálod, akkor nem érdekli őket, milyen vizsgád van, ha meg nem csinálod meg jól, akkor aztán végképp nem foglalkoznak vele.

2008. júl. 15. 21:58
Szia!Nekem is megvan,de annak az a lényege,hogy ha külföldön szeretnél dolgozni,akkor ott be van jegyezve és fel tudod ott használni!De amúgy itthon nincs jelentősége.Üdvözlettel:Zsuzsa
4. edb6c38cef (válaszként erre: 2. - KisCsillag001)
2008. júl. 15. 21:58
Határozottan érdezd, hogy többet tudsz, mint eddig? Eddig is használtad a számítógépet ezerrel, gondolom...
2008. júl. 15. 21:57

Úgy értem, hogy napi szinten használom a szgépet a munkámhoz, (könyvelő, adószakértő vagyok). Amit felszedtem számtech-ből, azt a főiskolán és az életben szedtem össze, nagyrészt boldogulok vele.

Érdemes elvégezni egy ECDL tanfolyamot, vagy kidobott pénz?

2008. júl. 15. 21:57
igen, én most csinálom, és nagyon örülök, hogy elkezdtem!!!
2008. júl. 15. 21:56
Érdemes ECDL tanfolyamot végezni?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook