Érdemes-e a munkaügyi bírósághoz fordulni miután a rokkant nyugdíjat elvették másodfokon is? (tudásbázis)
31éves leszek,műtöttek 2 gerincsérvvel és egy nyaki sérvvel és még van 3 sérvem.az első után lebénultam és 40%ot kaptam,pedig dupla annyi bedolgozott időm volt mint kellett volna.
Igaza van annak aki azt mondja pénz nélkül nem százalékolnak le.Ilyen világot élünk.És sajnos pont azok kapják meg akiknek semmi szükség rá,nekem a szakmámat is el kellett felejtenem,szal nem igazán tudom mi lesz velem jövőre.
Megpróbálom megint a leszázalékolást talán,de nem sok reményt fűzök hozzá.És az a durva minél jobban akarod bizonyítani beteg vagy,annál jobban elutasítanak.
az exanyósomnak a 3. műbillentyűt rakták be decemberben... az ezelőttinél kómába esett 6 napra, újra tanult beszélni stb, igaz, ma olyan mint régen, de ez is tönkrement, így megint új kellett...
őt is visszaminősítették 50%-ra...(((
Jó szemetek!
Meg kell próbálni, veszteni való nincs.
Én is megnyertem, menjél csask! Veszíteni valód nincs. Akkor meg, miért ne mennél tovább? Perköltséget nem kell fizetned.
Hajráááá!
Szerintem felesleges. Úgy sem kapja már vissza, hacsak nem depressziós, vagy alkoholista.
Elnézést!!!
A beteg embernek nem jár a nyugdij...
megpróbálhatod
de mire hivatkoztak?
További ajánlott fórumok:
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- GYED - Munkaügyi hivatal. Nagyon fontos!! Január 1-től nem jár GYED
- Milyen hátrány ér a munkaügyi központban, amennyiben nem közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszonyom, hanem én mondok fel?
- Van köztetek olyan, aki munkaügyi jogász, vagy munkajogi kérdésekben esetleg segíteni tudna?
- Munkaügyi Bírósághoz kell menjek, mert nem adják ki papíromat, gyesen voltam, mit kell tennem?
- Érdemes-e a Munkaügyi Bírósághoz fordulni, ha.. ?