Erdélyi Hoxázók vannak? (beszélgetés)
Sziasztok!
Áldott, békés húsvéti ünnepeket, minden kedves olvasónak! Lányoknak sok kedves locsolót, fiúknak sok piros-tojást!
Sziasztok!
Vegre kisutott a nap! Lehet folytatni a matatast... :))))
Irany az udvar meg a kert!
Puszi mindenkinek
Sziasztok!
Nagyon kell siessek a takaritassal,nalam kezdodik a szezon a viragoknal meg tulorazni kellesz az emberek annyit tudnak hogy viragkerteszet es ki kell szolgalni oket,nem veszik figyelemben hogy en is egy szemely vagyok mint barki mas es nekem is kozeledik az unnep.Vasarnap fogom megsutni a sutemenyekhez a lapokat,utolso percen fogom tolteni.Jo munkat kivanok minnyajatoknak!
Sziasztok!
Itt mifelénk is nagyon borus idő van, kicsit szemerkélt is az eső, hát nem hiányzik :(
Jajj de jó nektek, hogy a vége fele jártok a nagytakarításnak, én épp. hogy csak hozzáfogtam a múlt hét végén, na de nem baj majd a mostani hétvégén :DDDD
Szép hetet :)
Sziasztok!
Mar majdnem vegeztem a nagytakaritassal, most meg zuhog az eso!
Meg jo, hogy az ablakokat mind kisuvickiltam, kezdhetem elorol :(
Sziasztok!
Lattom foglaltak vagytok,gondolom a heten befejezem a tavaszi nagytakaritast.Holnap ujbol muskatli ultetessel leszek lefoglalva.Az ido egyenlore szep de hamarosan ugy hallom esni fog.Mindenkinek jo munkat kivanok.
Sziasztok!
Nem tudok aludni igy atnezem mi tortenik a Hoxan.
Sziasztok!
Szep almokat kivanok!
Ha idom engedi rakok fel kepeket a viragokrol stb.
Sziasztok!
Hogy van mindenki?
Bolond egy idojaras van, pedig ugy varom mar azt finom kis tavaszt!!!
Az ibolyak kinyiltak, a jacintnak csak kicsi hija, bimbos a tulipan, a narciszokon viszont nem latok egyetlen bimbot sem.
Sziasztok!
Hamarosan esni fog,a kertben nem lehet dolgozni,megyek muskatlit ultetni viragladakban.
Egy szep napot kivanok!
Sziasztok!
Szep almokat kivanok!
Sziasztok! Kellemes és szép napos hétvégét.
Mifelénk kicsit fátyolfelhős, de szerencse az eső most nem esik, kb.8 fok van, remélem ma is szép idő lesz , már nagyon ránk férne.
A virágaim bujkálnak, csak a kutyus tesz róla, hogy ne nagyon ékeskedjenek. De a krókusz azért nagyon szép :)
Sziasztok!
Gyonyoru az ido, csak el ne kiabaljam!
Olyan igazi tavaszias :))
Sziasztok!
Nalunk tegnap eleg randa ido volt, ma talan jobb lesz.A tulipanjaim oriasit ugrottak, a bazsarozsa is kandikal mar kifele es elobujtak az ibolyak is.
Boldog szülinapot a kicsi unokádnak !
- igaz már nem is olyan kicsi
.
Kellemes napsuteses szep hetet kivanok mindenkinek!
Utolag is:
Boldog szulinapot!
Sziasztok!
Egy nagyon szep hetet kivanok minden kedves forumozonak.A het vegeket az unokakkal es a fozessel foglalom el.A tegnap a kozepso unokam szuletesnapjat unnepeltuk 8 eves,gep kozelben nem lehetett jutni csak keso este.
Sziasztok!
Ide jutottam 1,5 hét után én is, igaz a dominókat ha csak tehettem felkapkodtam, de ennyi. Nem is volt időm nézegetni. A hosszú hétvégén itthon voltak a gyerekek, így sütöttem főztem, na de legalább jönnek és szeretnek jönni.
Hogy vagytok lányok - fiúk, olyan kihalt mostanában ez a fórum.
Mindenkinek puszi és kellemes hétvégét.
Itt reggel óta esiki sajnos :(
Sziasztok!
Egy szep napot kivanok minnyajatoknak!
Sziasztok!
Nagy baj nincs azt tudom en is csak boszant hogy a mozillan nem tudok belepni/itt betudtam lepni azonnal/a vejem az este az exploreren tudot belepni a hoxaban,igaz az este a leanyomnal szinten exploreren leptem be.Egy szep napot kivanok minnyajatoknak!
szia! én annyira nem értek a programhoz, nagy baj nem lehet, ha itt meg be tudtál lépni, remélem Hoxa válaszol.
Szép estét.