Erdélyi Hoxázók vannak? (beszélgetés)
Jó készülődést, sok erőt és kitartás! :)
Az ifjú párnak pedig sok boldogságot!
Jó reggelt!
Minden édesanyának képzeletben küldök egy casokor gyöngyvirágot.. Kivánok jó egészséget, szeretetet, békességet...
Sziasztok!
Dogiz nem irigyellek egyszer ezen is tulkell lenni.Nagyon foglalt voltam az utobbi idoben ma kenyszer pihenes van az ortodoxoknak husvet,az unokam ma volt elsoaldozo kesobb megyunk ebedre.Egy nagyon szep vasarnapot kivanok minnyajatoknak.
Sziasztok! Vagyok :) csak ezer a dolgom, jövő héten már itt a lagzi, és készülődök ezerrel Itt lesz Tiszavasváriban megtartva,így a nehezebb fele nekem jutott .
Kezdek sütögetni, olyan dolgokat ami eláll a sütikhez, szalakálés lapok, islernek karikák meg ilyenek, szóval nem unatkozok.
Mindenkinek kellemes vasárnapot és egy kis pihenést !
Jó reggelt !
Bár úgy látszik, hogy én hiába köszöntgetek, nincs kinek....
A közelgő Anyák Napja alkalmából minden édesanyának vigyetek sok szeretetet és virágot. Én is köszöntök minden édesanyát, nagymamátr és leendő anyukát...
Jó reggelt, szép napot mindenkinek !
Kellemes szép hetet kívánok mindenkinek!
Lesz egy rövidebb szabadságom, de aztán jövök vissza!!!
Puszi mindenkinek!
Ma csodálatos hajnalra ébredtem és az idő ias kitűnő. A kedvem is jó, hiszen egy jól sikerült osztálytalálkozón vagyunk túl, bár már nagyon kevesen. Ilyen az élet...
Szép napot mindenkinek !
Szép jó reggelt mindenkinek!
A férjecském ment dolgozni és jól elaludtunk. Visszaaludt az óracsörgés után, hát volt kapkodás mikor felébredt. Úgy, hogy ma ismét korán keltem.
Napok óta a szomszéd éjszaka jár haza és búgatja az autóját, vonyit a kutyája, szóval nem tudtunk nprmálisan aludni és reggel fele olyan jó volt ráhúzni :D Na de készítettem neki enni meg kávét és addig ő a nyuszikákat elláta és ápp kész lett:)
Sziasztok!
Itt a hétvége, és azt sem tudom mihez kezdjek :(
2 hét múlva itt a lagzi a nyakunkon,ünk raj de már nem is bánom, hogy túl leszünk rajta, sok volt mostnában és eléggé elfáradtam.
Jó hétvégét !!!!
sak az idő alakuljon úgy, ahogy szeretnénk. Mindegyikünk időskorú, nem szeretném ha nagyot csalódnának. (Volt középiskolás és főiskolás társaim)
Ma utazom.
Nem leszek pár napig.Szép napot mindenkinek !
Köszönöm a jó tanácsot és a receptet.
Ma beszerző körútra indulok, mert sok minden nem kelt el a henteseknél és a füstöltekből árleszállítás lesz. Ilyen kor lehet alkudozni is a házi készítményekre.Én csak azt szeretem.... A gyors pác hamisitás és a súlya is elég "VIZES".
Az Imádok főzni naplómban...
116.-119.Nyári töltött káposzta bográcsban (képek)
107. Nyári töltött káposzta nálunk (recept)
Ma nálunk is kellemes napos idő volt, csak a szél fújt nagyon.
Bográcsban més soha sem főztem, igaz nem is hallotam róla.
Recept az gondolom mint a rendes fazékban főtt. Mi szeretjük fűstölt hússal, (csülök , sonka) és savanyú káposztából. Bele szoktam kockázni a füstölt húst a káposzta közé. Néha még apró káposztát is szórok rá, de azt csak én szeretem.
Jó készülődést.
Itt most szép idő van.
Ültetés és napozás... Jó hétvégi program.
Jövő héten bográcsban kell töltött káposztát főznöm. Van valakinek valamilyen jó recdeptje 10-12 személyre?