Én kicsi tanyám (fórumjáték)
A 14742 spárgás feladatnál tartok, azért kérdeztem. Hogy én mennyit eladtam az utóbbi időben jó áron, mikor a stratégiám szerint úgy gondoltam nem feladatozom.
Kíváncsi vagyok, ha megszűnik a tojásos recept, csinálnak e helyette másikat. Persze olyat, amivel többe kerül majd az előállítása.
Zápul a polcon, én se adom ennyiért. Max ha csak az a kis pénz kell.
De miért tegyem ki? Meglesz 1 - 2 nappal később. És akkor mi van? :)
Szia! Ezt nagyon jól kikombináltad, gratulálok!
Sokat agyalok a dolgokon, aztán bejön egy ötletem és végül be is válik többnyire.Nem félek semmitől, mert edzett vagyok.Még nem volt veszteségem, de hogy mit hoz a jövő, ki tudja. Optimista vagyok és szorgalmas.A hagyma után majd kezdem a napraforgót is vetni nappalra. Éjjelre meg valami hosszút fogok, spenót kell utána sok.Köszi, ez nagyon jó tanács volt!!!!
Igen,mert sokan megcsinálják a recepteket és azt hiszik ha eladják kurv@ nagyot kaszálnak!
Csak éppen számolni felejtenek el!
Spenót kellet a feladathoz nem sok. Nem vettem meg. Inkább még 1 kör, és maradzt az új veteményre is. Megvettem volna azt a keveset, és venne kellett volna az ültetéshez is...
Gyapjúm van az egyikbe, jól fizet. Most még..
Ennek a szatyának már a 2. hirdetése érmével kapcsolatban! Csak akarja azokat az érméket megvenni:)
Komolyan ez a játék az ilyenekből tartja fenn magát!
:D
Ezeken én is jót röhögök!
Na újabb 5 érmés hirdetések:
szatya031258 írta:
érmét vennék
a másik:
dzsili írta:
olcson venék Érmét na neki helyesírási leckét is adhatnának.
Kiadnak ezért 5 érmét, hogy érmét vennének! Kész vagyok!
Ez attól függ mid van..a legjobbak a termékek...gyapjó, méz... a tojás, és a tej ára nem valami nyerő..
A fűnek elég jó, legalábbis a 3.szerveren. Ami még megéri..az a spenót, krumpli..eladásra....persze ezek is időigényesek...és nem biztos hogy neked van....
Naná, valamiből pénzt kell csinálni.
Én pl. a 268 ezremmel pillanatnyilag semmire sem megyek.
Mit lenne érdemes helyette termelni, hogy tudjak venni spárgát?
Persze éjjelre azért betennék 1 kört..
Ha le tudom szedni a tojást 4 óránként, akkor a retek és a fű is leszedhető, az is 4 órás...
Termelgetsz mindent, a jól fizető vásárlókat kiszolgálod, és esetleg apránként kicsit piacozol? Sok kicsi sokra megy. ( nem vesztette el az érvényét szerintem )
hát igen..ezért türelem játék... :D :D
De én akkor is inkább megveszem...
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?