Én kicsi tanyám (fórumjáték)
:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Én meg azt, hogy Te nem a 2-es szerveren.
:(
köszike.... :D :D :D
Sajnálom hogy nem a 3.szerveren vagy!! :(
Az se semmi, ezt már tényleg lehet dicsérni.
Gratulálok!
:)
NA ugye!! minden megoldható!! És csak gratulálni tudok neked!! ügyi vagy, én még csak most tartok a 31.feladatnál!
37 feladatot teljesítettem úgy, hogy pl. birka karámom sosem volt és kellett "néhány" gyapjú a feladatokhoz, meg most is a fonodához. A vevőimről nem is beszélve...
:)
így van, egyetértek!! :D :D
Inkább akkor megvenném....Én amúgy is sajnálnám lebontani.....
Meg hát amennyibe az átalakítás kerül, majd'csak meg lehet venni a feladathoz valókat... Na jó, egy részét biztos...
:))
Arról nem is beszélve, hogy mennyi kt-ba kerül....abból már egy drágább területet simán fellehetett volna szabadítani. De mindenki maga tudja, ezért jó, mert nincs egyforma... :D :D
Egyetértek veled, nem is győznénk az örökös átalakítást, hisz amúgy is ismétlődik a gyapjú is, a tojás is, a tej is, a méz is... szóval... fölösleges a bontogatás.
Érdekes.....szerintem nem éri meg a feladatokhoz igazítani az ólakat...de hát ahány tanya..... :D :D
Azt is kell néha.De én még nagyon az elején vagyok és sok mindent szeretnék.Most hagyma és tojás a feladat, de utána gyapjú jön, addig lassan összegyűlik.
Ha tőlem kérdezted, igen, megint van.Már volt egyszer.A gyapjú nagy részét jól el is adtam.Utána tehénné változtattam és most a tehenet megint birkává.Mindig a következő feladatokhoz alakítom az ólakat.
Most én egy picit csücsülők sokat variáltam mostanában egyenlőre igy jó!
Szia! Ez nekem nem lesz mostanában, de lehet, hogy soha.Mi mindent lehet ezért venni vagy fejleszteni!!!!
Majd holnap lesz erre valami, ha te is benne vagy abban a játékban is.Köszi, de mostanában csak a méhészet izgat. Tegnap megint birkára váltottam az egyik ólat egy távoli feladat miatt, de még valamit át akarok alakítani méhészetté, csak nem tudom, hogy mit.Sajt vagy majonéz közül választhatok vagy maradok végre nyugodtan a fenekemen egy kicsit.
Locsolási bónusz a 20000 valamennyi..
Ha aktiválod akkor nem a tanya házba lesz hanem egy nyíllal lapozgatsz.De ráérsz ha el férsz a polcon Tényleg 12,500 most csak a számokat fordítottam meg Biztos hatással van rám a tele hold!
Nem tanyaház, hanem parasztház.Mindig keverem a játékokat.
Szia! De az a tanyaházban van. Oda is lehet mást tenni? Ezt nem tudtam. Már azon a feladaton túl vagyok, láttam az árát is,de inkább fejlesztek.Most méhészetet szeretnék legközelebb.
Köszönöm a választ.Én 12.500-ra emlékszem, de az még nekem ráér.
Most olvasom hogy van birkád gratula mézed is van?
A 18,feladat teljesitése után veheted meg ha jól emlékszem 21,500ktért.
Szia! 19. szinten vagyok Méhidomár. Nekem mikor lesz hátsó polcom a tanyán? Máshol már van második is.Köszi a választ!
Nekem nincs limitem ráadásul ami a hátsó polcon van mindig el felejtem A krumpli nálam a fekete bárány!
Nálam 3.000 a limit. Ezért aztán alig haladok az eperrel, mert mindig a limitemet töltögetem. De azért lassan alakul...
bocsi, elírtam szóval "nekem" feldúlták
óóóó!! nem már feldúlták a limitet... :( :(
Én is utálom...
Nekem eddig mindenből legalább 2000 darab volt a polcon. Tegnap kipiacoztam és már csak 1000 körül van.
Csak utálom, mikor 4-500 db-okat kérnek egy terményből, és ezzel a limitemet feldúlják...
További ajánlott fórumok: