Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Na akkor leirom itt mindenkinek: termesztesenek tartom, hogy ki mit ad , azt kap tollem. Ha ajandekot kapttam , termeszetesnek tartom , hogy azt viszonzom.A kedveseget kedveseggel( es ha esetleg vallakitol roszindulatot kapnek , akor azt varjon vissza, de ezt nem tarttom valoszinunek.)
Az hogy kisebb szintu vagyok , kevesebb a kft nem kifogas arra , hogy ne viszonozzam az ajandekot, az elso adando alkalomal.
Koszonom. A kicsivel nem lesz baj.
Gozom nincs te hogy gyozod kiszolgalnia vevoket. Gondolom , hogy bar tobb szantod es alatod van , de a vevok is egyre tobbet kernek nallad is.
Nem erttem miert kene megsertodjek.
Melelgszik de azt hiszem esni vagy hullan fog.A nagy baj , hogy ugy tunik , hogy sporolnunk fog keleni a vizzel.A kutba is keservesen fogy.
Marina kivant hosszu hetveget.Amilyen labbon allva volttam a reggel azt sem tudttam milyen.Szokasomtol elteroen visszafekudttem , mikor felkelttem olyan volttam mint aki jol ivot.
Hogy haladok: Hat a nagy farm 9 szintu.Nem sokara meglesz a penz a tyuk ol fejlesztesre is.Bar kuldttem egy rendelest epere es retekre.Meglattom mi marad uttana.Vagy 4 vevot elkuldttem setalni ma , meg is ugy erzem le vagyok maradva tojasba es most mar novenybe is.
Szia, mire érted?
Te mesélj hogy haladsz?
Tanyák még állnak, működnek. ;)
Az időjárás hideg van, pedig naposabb időt ígértek úgy emlékszem. És azt hiszem szerda van..
Nehogy megsértődjél ám!
Hidd el mindig lesznek anyagi gondjaid a játékban :D
Ha tévednék akkor a többiek megcáfolnak bár ezt kétlem :D
Ennél csak egy rosszabb lesz a ponthiány :)
Az elsonel ott rontottam el , hogy nem tartottam meg a tojasbol.Ugy szamolttam , rovid az eresi ido , gyozni fogom. Hat ... azt a menyiseget amit ok kernek...nemm gyozom .Anyagi gondjaim most mar ugy gondolom nincsenek. Mondjuk , hogy ezen a teren most rendbe vagyok, nem erzem , hogy le lenek maradva.
Nos amikor belepttem a jatekba azt hittem , hogy par piaci lattogatas uttan jonek a valos emberek a megrendelesekel. Ez nem kovetkezet be.Emiat vagyok most ugy egy kicsit, hogy:" akor most hogyan tovabb" Nincs letisztulva a tehnikai kep.
A kicsi pont emiat megy jobban, ugy megyek velle, ahogyan az elejen elgondolttam.
Két dolgot biztos nem fogok mondani.
1 Mit csinálj
2 Mit ne csinálj :D:D
Fogdokiról csak annyit hogy rajtam már mindent kipróbáltak amit lehet,de ez már a múlt 7-8 éve rendszeresen járok mert egyszerűbb megelőzni a bajt mint kiderült.Ja és kevésbé fájdalmas is :)
Én úgy foglalkozom a vevőimmel hogy...
Van egy A4es lapom azon fel van sorolva minden állati termék és minden nap megnézem az aktuális piaci árakat szépen felírom és ez alapján számolom ki mit kér. Növényekkel nem foglalkozom mert azt mindig bolti áron számolom mese nincs (drága a gázolaj a traktorba :) )
Ez alapján számolom ki minden egyes vevő kívánságát.Amikor kezdtem a játékot ugyanígy csináltam annyi különbséggel hogy akkor 65% alatt nem szolgáltam ki a vevőket. Ez mostanra 80%ra emelkedett. Akkor se aggódj ha napi 6 vevőből 4-5 el kell küldened mert holnap jön újabb 6 vevő ;)
Az aznapi rossz vevőket pedig piacozással tudod kompenzálni.
Érdemes figyelni a globális és klub versenyeket is mert sokszor befolyásolják az árat a piacon és alkalmanként nagyot lehet kaszálni ha ügyes vagy.
Elkapkodni nem szabad a dolgokat :)
Vásárlók, és a feladatokba is kell tojás. Én pl mindig 20 ba számolom. Hú nem is néztem mostanába mennyiért teszik ki a piacra..
Volt hogy 25 krumplitallérra is felment..
Ja ezeket csak azert irom mert sokat adok ara amit irsz.Folleg azert is , mert ugy adsz otletet , hogy kozbe nem igen mondod en mit csinaljak.Vagy csak enekm nem tunt fel?
A legnagyobb bajom a nagyal , hogy az ertekesitest elkapkodom es a vasarlast.
En inkabb nem megyek.Mire vegezne vellem nyugdijba vonulhat.
Egyebkent a tanyaval egyenesbe vagyok azt hiszem.( Vagy megsem? )Megvettem a kovetkezo szantot. Jo ez igy is, bar tobb tyukot jobban szerettem volna, ugyan is tojas nem noveny hianyba vagyok, a nagyon. A kicsin inkabb a noveny hiany , folleg buza .
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?