Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Csak az enkem most nincs es lehetosegm sem , hogy bovitsem azt ami van.. De elgondolkoztato. Az alatok helyiseget bontani kel ujra epiteni ami ujabb penz, a szantot nem kel bontani.
Csak az a baj , hogy enm ismerem anyira meg a piacot , hogy tudjam mi olcso , mi draga.Az egy tojast tudom , hogy legalabb is a negyesen nagyon leeset.
A 12szántómon egy kör alatt 2880db répa terem vagy 5760 eper és még sorolhatnám ,ez tiszta hozam vetőmag nélkül! Az 500db az nem sok.
A szántónak az az előnye hogy mindig mást tudsz rá ültetni.Ha valami drágább a piacon a szokottnál akkor ültetsz olyat,ha leesik az ára ültetsz mást.
Sok szántóval simán kitermelhető az állati termék amire szükséged van.
Hat az 500 es azon felul.Tehat ebbol nem lehet.
Allati termekre lehet igy alapozni? Csak hogy ne szamoljam el magam.
Örülök hogy sikerült :)
Ezt írta róla a fórumban a moderátor arra a kérdésre hogy legális-e:
"Előnyhöz nem juttat, úgyhogy nem illegális"
A németen nekem sincs prémiumom úgyhogy ott használom én is.
Az este azr hiszem irttam , hogy beszalltam a Duran csapatba.Jon az eredmeny, mar olyan 5 szemely jelolt ismerosnek. Most mar csak az a dollgom , hogy maximalisra fejleszem a tehen istalot legyen tej es szerzodesel adjam el.
Lepesrol -lepesre halladok.
Kozben vallakivel megegyezttem, hogy kuld hetente 50 tojast 10% a piaci ar alatt.
Szép jó napot!
Nálunk ragyog a nap,felhő sehol és meleg van :)
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Ma vár rám a virágos kertem :)
Hat en is gondolkozttam rajtta, csak hat az az erzesem ,hogy minden vasarlom rantotat reggelizik.:))
Na jo ejt.
Egyebkent bevagodttam a Duncan csapatba" aki mer az nyer " .Persze eloszor irttama fonoknek.Tetszer a valasza, a modora. Most mar csak remelem , hogy nem naradok nagyon le.
Atya-gatya...
Most néztem, hogy az új terményem a szeder és 33 óra 20 perc alatt van meg :(((
Halika!
nagy öröm ért az előbb: birkavezér lettem én :)))
Vagyis a 29. szintre léptem :)
A következő szinthez majdnem 24 millió pont kell :((((
Auuu. Inkabb nem ondok semit azt is csak nagyon hallakan.D
Azt termeszetesnek veszem, hogy eloszor alatot etettunk.
Na megyek megveszem az istalot, kozben osszejott a hianyzo penz
Jól mondták maximum 5 csillagosra lehet fejleszteni szépen idővel.Hogy bírom etetni őket? Elsődleges minden esetben az állatok és az üzemek ellátása,minden más csak utána (vevők,piac,feladat,stb.)
Prémium tagságot hogy bírom? hogy is fogalmazzak finoman: Az élmény megfizethetetlen a prémiumra ott a visa kártyám ;)Mikor meglett a 2.tanyám akkor váltottam éves előfizetést.
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?