Én egyet kérdezek, te válaszolsz. (beszélgetés)
nem
szereted a telet?
Majd szilveszterre.
Te főzöl Karácsonyra halászlét?
Szeretem
Főzöl karácsonyra kocsonyát?
Ki, de nem igen gyakorlom. Szlovákiába szoktam menni álltalában, ott meg euróval lehet fizetni.
Szereted a kocsonyát?
Igen és szájzuhannyal kiegészítve. ;) Egyre kell oda figyelni, három-négy évre előre meg kell venni a fejeket. Mert max. 1-1.5 forgalmazzák a fejeket hozzájuk, hogy vegyél új gépet is.
Ki ismered magad szomszédos országok árviszonyaiban?
Ritkán
Elektromos fogkefét használsz?
Munka elott vagy 15 percet biztos.
Szoktal hasznalni szajvizet fogmosas utan?
A pálinkát meg nem innám, de az illatát imádom :D
Sokat pepecselsz a tüköt előtt?
Az első trimeszterben napi többször ittam gyógyteákat. Most így a másodikban, nem volt minden nap teázás.
Mi a kedvenc illatod, vagy mi az aminek az illata a kedvenced?
Ehhez a számoláshoz most fáradt vagyok, most fárasztott le a piac, a Karácsonyi hús-hal vásárlás.
Iszol naponta teát?
Nem sok sok titkos, de az éppen azért az.
Az hogy amikor már felnőttek a gyerekeink, a párom éljen engem túl engem, mert nem akarom őt elveszíteni.
Mennyi az átlag életkor most a szűk családba nálatok? Élőknél az aktuális, esetleges sajnálatosan, megholtaknál a haláluk kori évet számold!
Nem veszek részt.
Titkos, de még kiírható vágyad?
Hát mi a gépezés, okos telefon nem számolva, terhességi EÜ szabi előtt vasárnap a napi rutinon kívül 9 évig. És kész. Mostanában rengeteget. De most, hogy már nem vagyok, helyhez kötve (WC) egyre kevesebbet.
Hány éves gyereknél nem állítanál be semmilyen korlátot (idő és tartalom) a számítógépezésnél, napjainkban? - figyelembe véve, hogy ott vannak a haverok okos telefonjai.
Nagyon válltozó, de TV-t nem nézek.
Dél körül bekapcsolom a gépet és éjfél fele kapcsolom ki. Ez nem azt jelenti, hogy végig itt ülök :DD
Te mennyit gépezel naponta?
Igen, de általában egy évad zártakor, két nap nézem megy sorban. (Főleg kábel tévés sorozatok, kevés ami nem az, egy két BBC-s például. A Sherlockot nagyon elrontották, a regény követik, így nincs rejtély, az amerikai Sherlock és Watson pedig nagyon jó lett.)
Hány órát ülsz/állsz/vagy képernyő előtt egy hétköznap otthon? És külön "esetleg" munkában?
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ, hát persze! :D
Sorozat függő vagy?
Páromnak túra ruhán kívül, csak öltönyei vannak, én is kiszoktam öltözni. Apám azt hiszem ingben lesz, nyakkelöved, és Anyu ő meglep mindig. Nagyi mint egy dáma. ;) De nem ez a fontos.
Találkoztál már az Igazival a Nagy Ő-vel?
ez nem tartozik idegenekre.maganugy.
varod a karacsonyt?
Nagymacskakat, talan a tigrist vagy a leopardot a legjobban, nem is tudom.
Hany pasid/csajod volt eddigi eletedben, akivel lefekudtel? :D
Nem pezsgek.
PS: Jó éjszakát szép álmokat.
Melyik vadállatot/vadonélő állatot szereted a legjobban?
A cserebogár :DDDDDDD
Nem ám :D ha választani kell akkor a kicsi pelyhes csibe.
Nem vagy még álmos?
Én igen, jó éjt :D
Nem, és nem is volt, pedig szeretem volna.
Melyik a kedvenc állatfajtád?
9
Van kutyád?
Nem túlzottan, de eljön.
Dolgozol holnap?
az unokámnak ma vettem egy nagy macit 80 cm:)most lesz Tifani 2 éves áprilisba.
Te várod a karácsonyt?
További ajánlott fórumok:
- Ötből csak egyet!
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Kislányom lába 14, 2 cm! Szerintetek télre elég neki, egy 15cm belső talphosszúságú csizma? (jókat kérdezek, mi?:D)
- Gyakorló anyukákat kérdezek tejpéppel kapcsolatban!
- Samsung s5230 telefonról kérdezek.
- Csak kérdezek...