Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elutasítás, halogatás, félelem, önismeret hiány, mellébeszélés? fórum

Elutasítás, halogatás, félelem, önismeret hiány, mellébeszélés? (beszélgetés)

febr. 12. 04:33
Köszönöm a tanácsod!
febr. 10. 10:06

Én kicsit butuska vagyok.

Nem értem, a családjában adódott problémák, hogy alakultak át abba az irányba, hogy téged rágalmazott és kért bizonyítékokat?

A hiba biztos az én készülékekben van, hogy nem találom az összefüggést, a logikát.

Azért örülök, hogy megoldódott a problémátok.

Legközelebb kommunikálj vele többet, sok félreértés megelőzhető.

febr. 8. 19:11

Hogy mi férfiak milyen ostobák tudunk lenni!

Szó sem volt arról amit én gondoltam.

Más kérdésekben, a családjában lettek gondok, nem is egy, ezért tört ki rajta a számomra furcsa viselkedés.

De azért nekem jól esett a kapott sokféle intelem!

Köszönöm, hogy te is biztattál!

Üzenem mindenkinek: Kitartás!!

jan. 9. 15:13

Gondolom, még mindig kedveled. Ha nem így lenne, nem született volna ez a vallomás, vagy nagy eséllyel a sértettség, a mellőzöttség állhat a háttérben.

Miért nem próbálod tisztázni magad, hogy őszinte voltál a kapcsolatban?

jan. 9. 10:22

Nem volt hiány a beszélgetésben, volt törődés bőségesen. Megoldás keresés, vívódás, tolerancia, stb.

Egyszerűen azért, mert nagyon kedveltem és felelősséget éreztem iránta!

13. kristo_f (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 7. 22:54

Nehéz véleményt mondani félmondatok után

dehát mi mást mondhatnék

Villámgyorsan a matracra, aztán amikor a "végsőt" nyögi rendeben lesz minden :)

jan. 7. 20:13
Netes ismerkedés, találkozó nélkül ?
jan. 7. 20:11
Valószínűleg bántja is magát, vagdosás, gyógyszerek, csak nem köti az orrodra! Hullámzik mint a tenger, erre készülj fel!
jan. 7. 20:08
Csak kitartással és szeretettel tudod őt jobb irányba fordítani, de az több év lesz, nagyon nehéz lesz, minden xart meg fogsz kapni ami benne van, ha nem bírod, előbb nyírod ki te magad!
jan. 7. 20:05
Borderline, esetleg bipoláris gyanús. Így állj hozzá. Egyikkel vagy mindkét szülővel zavaros a kapcsolat, így önmagát is utálja és rád vetíti ki! Ismerős a séma!
jan. 7. 19:10
Igazi tökös pasi jellemre vall ez a hibáztatás, gondolom egy angyalként óvtad, semmi hátsó gondolat nélkül. Feláldoztad miatta magad, hogy bátorságot, önbizalmat önts bele. Kacagnom kell, bocsáss meg!
jan. 7. 19:02

"Helyette apróságokba belekötött, és bizalmatlanságot mutatott, majd hazudozással vádolt meg."

Ezt vele kellett volna megbeszélned. A legrövidebb út az egyenes.

'Végül megalázó bizonyításra akart rávenni. Miért ezt a reakciót kaptam a szeretetem viszonzásául?'

Mi volt az a megalázó bizonyítás?

Itt olvashatjuk a te verziódat, a nőt meghallgatva, lehet neki adnánk igazat.

Tudod sok a simlis alak.

És felelőtlen is lennék, ha bátorítanálak ennyi információból: Hogy igen igazad van, puszi a homlokodra, gonosz nő. Viszont még jobban sem akar az ember kétségbe ejteni.

6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 7. 14:41
Az is leszel ha tartod vele a kapcsolatot. Ő nem egyszerű eset. A múltbéli traumáit vetíti ki rád. De ezzel be is fejezem, nem szeretnék mélyebbre menni a problémába. 😉
jan. 7. 14:36

Az csak hab a tortán, hogy az elejétől fogva telesírta a fülemet az elhanyagoltságáról, hogy senkitől sem kap kell figyelmet, stb. Hát nyilván próbáltam ezekből megadni neki, had gyógyuljanak az érzelmi sebei.

A végén majdnem én lettem érzelmi sérült!

4. judebyjude (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 7. 14:19
Részletek ismerete nélkül, nehéz bármint mondani. Ha és valóban tényleg így történtek az események és nem volt más a háttérben, max annyit lehet mondani, hogy egy elkerülő kötődő típus lehet a hölgy. FI pedig szorongó kötődő...
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 7. 14:04
Hú, ez nagyon komoly. Ez a viselkedésminta, bár rendkívül fájdalmas, pszichológiai szempontból gyakran egy belső védekezési mechanizmus eredménye. Olvastam már ilyenről, de minden részletét nem tudnám felidézni magamtól pedig mind fontos. Hogy frissítsem az ismeretemet, a kérdésedet beírtam AI-nak. Azt javaslom írd be te is, és egy pontos és átfogó választ fogsz kapni az ügy kapcsán. Ez a reakció nem a te szeretetedről szól, hanem az ő félelmeiről.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 7. 14:00

A héten néztem a Forrest Gump-ot,,nagyon ideillik."Az élet olyan mint egy doboz bon-bon,sosem tudhatod mit veszel ki belőle"

Mi sem tudhatjuk mi miért volt nálatok.

jan. 7. 13:51
Egyértelmű és őszinte szeretettel közeledtem egy hölgyhöz. Apró elszólásokból kiderült, hogy ő is kedvel. De ezt képtelen volt kimondani. Helyette apróságokba belekötött, és bizalmatlanságot mutatott, majd hazudozással vádolt meg. Végül megalázó bizonyításra akart rávenni. Miért ezt a reakciót kaptam a szeretetem viszonzásául?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook