Elutasítás, halogatás, félelem, önismeret hiány, mellébeszélés? (beszélgetés)
Én kicsit butuska vagyok.
Nem értem, a családjában adódott problémák, hogy alakultak át abba az irányba, hogy téged rágalmazott és kért bizonyítékokat?
A hiba biztos az én készülékekben van, hogy nem találom az összefüggést, a logikát.
Azért örülök, hogy megoldódott a problémátok.
Legközelebb kommunikálj vele többet, sok félreértés megelőzhető.
Hogy mi férfiak milyen ostobák tudunk lenni!
Szó sem volt arról amit én gondoltam.
Más kérdésekben, a családjában lettek gondok, nem is egy, ezért tört ki rajta a számomra furcsa viselkedés.
De azért nekem jól esett a kapott sokféle intelem!
Köszönöm, hogy te is biztattál!
Üzenem mindenkinek: Kitartás!!
Gondolom, még mindig kedveled. Ha nem így lenne, nem született volna ez a vallomás, vagy nagy eséllyel a sértettség, a mellőzöttség állhat a háttérben.
Miért nem próbálod tisztázni magad, hogy őszinte voltál a kapcsolatban?
Nem volt hiány a beszélgetésben, volt törődés bőségesen. Megoldás keresés, vívódás, tolerancia, stb.
Egyszerűen azért, mert nagyon kedveltem és felelősséget éreztem iránta!
Nehéz véleményt mondani félmondatok után
dehát mi mást mondhatnék
Villámgyorsan a matracra, aztán amikor a "végsőt" nyögi rendeben lesz minden :)
"Helyette apróságokba belekötött, és bizalmatlanságot mutatott, majd hazudozással vádolt meg."
Ezt vele kellett volna megbeszélned. A legrövidebb út az egyenes.
'Végül megalázó bizonyításra akart rávenni. Miért ezt a reakciót kaptam a szeretetem viszonzásául?'
Mi volt az a megalázó bizonyítás?
Itt olvashatjuk a te verziódat, a nőt meghallgatva, lehet neki adnánk igazat.
Tudod sok a simlis alak.
És felelőtlen is lennék, ha bátorítanálak ennyi információból: Hogy igen igazad van, puszi a homlokodra, gonosz nő. Viszont még jobban sem akar az ember kétségbe ejteni.
Az csak hab a tortán, hogy az elejétől fogva telesírta a fülemet az elhanyagoltságáról, hogy senkitől sem kap kell figyelmet, stb. Hát nyilván próbáltam ezekből megadni neki, had gyógyuljanak az érzelmi sebei.
A végén majdnem én lettem érzelmi sérült!
A héten néztem a Forrest Gump-ot,,nagyon ideillik."Az élet olyan mint egy doboz bon-bon,sosem tudhatod mit veszel ki belőle"
Mi sem tudhatjuk mi miért volt nálatok.